Promo sadržaj

Komentari 0

Porsche Croatia i Porsche leasing donirali 1,5 mil. kuna za potresom pogođena područja

Porsche Croatia i Porsche leasing donirali 1,5 mil. kuna za potresom pogođena područja

Tvrtke Porsche Croatia i Porsche leasing uplatile su 1.500.000,00 kuna na račun Državne riznice Republike Hrvatske koji je otvoren u sklopu akcije "Pomoć za obnovu nakon potresa" s ciljem prikupljanja financijskih sredstava namijenjenih sanaciji šteta u Sisačko-moslavačkoj županiji i drugim pogođenim područjima

Povodom donacije, Ivo Ivančević u ime tvrtke Porsche Croatia izjavio je: "Naša tvrtka duboko je svjesna teške životne situacije u kojoj su se našli stanovnici Petrinje, Siska, Gline i okolnih područja. Iako je od najtežeg potresa prošlo već mjesec dana, tlo na tom području još uvijek podrhtava, ljudi žive u izuzetno teškim uvjetima i u stalnom strahu. Zato smatramo da je sada pravi trenutak da donacijom pomognemo ne samo materijalno, već da ujedno pošaljemo poruku da ih nismo zaboravili.

Danijel Pasarić u ime tvrtke Porsche leasing rekao je: „Iskreno suosjećamo sa svim stanovnicima potresom pogođenih područja i nadamo se da će se situacija čim prije normalizirati. Našom donacijom željeli smo poslati poruku suosjećanja i zajedništva i nadamo se da ćemo time doprinijeti što bržoj sanaciji posljedica razornog potresa."

Porsche Croatia donacijom žrtvama potresa nastavlja pružati pomoć lokalnoj zajednici u sklopu svoje strategije društveno odgovornog poslovanja, u okviru koje je u travnju prošle godine donirala novčana sredstva Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević za borbu protiv koronavirusa.