Obavijesti

Promo sadržaj

Pošalji nam zanimljivu priču i osvoji električni romobil!

Pošalji nam zanimljivu priču i osvoji električni romobil!
2

Katkad je dovoljna samo jedna sekunda nepažnje da se dogodi nezgoda ili da nešto pođe po zlu, stoga mnogi od nas vole stvari provjeriti dvaput!

Neki dvaput provjeravaju jesu li isključili peglu iz struje, neki dvaput provjeravaju jesu li zaključali stan ili auto, a ima i onih koji dvaput gledaju lijevo i desno prije uključivanja u promet, jer opreza nikada dosta. Podijeli s nama svoju osobnu priču ili situaciju kada si osjetio/la da ti nedostaje sigurnosti i možda baš ti osvojiš jedan od čak 3 vrijedna električna romobila. Samo te jedan klik dijeli od najpopularnijeg prijevoznog sredstva u gradu!

Ostaviš li upaljeno svjetlo prije odlaska na godišnji? Staviš li kamen pod kotač kada parkiraš na nizbrdici? Provjeravaš li 4x4 na kalkulatoru za svaki slučaj? Ako imaš takvu praksu ili anegdotu koju nam želiš otkriti, uključi se u nagradni izazov Hrvatskog ureda za osiguranje ŠTO JE SIGURNO, SIGURNO JE! koji ti poklanja 3 električna romobila XIAOMI ELECTRIC SCOOTER 3 LITE – prijevozno sredstvo s kojim ćeš vješto izbjeći gradske gužve i za tren stići na odredište ali i pritom uživati u vožnji. Klikni OVDJE i podijeli s nama svoju vlastitu praksu, priču ili anegdotu. Osim toga, možeš nam otkriti situaciju koja je u tebi izazvala osjećaj nesigurnosti, a koja ti može pomoći osvojiti moderan i urban električni romobil. Ne brini, nije teško!

Sigurnost je ključni aspekt naših života, bilo da se radi o digitalnom svijetu, fizičkoj zaštiti ili prometu – važno je osigurati vlastitu dobrobit ali, kada je riječ o prometu, i dobrobit drugih stoga bi nam cilj treba biti zajednički – stvoriti okruženje u kojem promet teče sigurno i bez problema. Da bismo to postigli, neophodno je pridržavati se prometnih pravila i propisa te redovito održavati osobna vozila – pritom je dobro imati u vidu kako sigurnost nije sam odgovornost jednog vozača, već zajednički napor svih sudionika u prometu koji bi trebali biti tolerantni jedni prema drugima.

Nažalost, svakom se vozaču može dogoditi trenutak nepažnje i taj jedan trenutak dovoljan je da se automobil ošteti, a novčanik isprazni. Ni elementarne nepogode ne biraju pa ako automobil, primjerice, nije garažiran, uvijek postoji opasnost da će ga oštetiti drugi automobil, jaka tuča ili komad odlomljenog stabla u slučaju olujnog nevremena. Pridodamo li tome mogućnost krađe ili provale u automobil, oštećenje vjetrobranskog stakla zbog udara kamenčića ili prolaznika koji je iz obijesti oštetio limariju, jasno je kako je osiguranje automobila uvijek pametna i mudra odluka koja će vas zaštititi od nenadanog financijskog troška.

Međutim, mnogi još uvijek nisu upoznati s činjenicom da društva za osiguranje nude vrstu osiguranja koja nudi pokriće od gotovo sivih rizika, kako u prometu tako i izvan njega. Naime, KASKO osiguranje vrsta je automobilskog osiguranja koje pruža dodatnu sigurnost vlasnicima vozila pokrivajući štetu koju na vašem automobilu može uzrokovati nezgoda u prometu, ali za razliku od police obveznog auto osiguranja, KASKO štetu pokriva čak i u slučajevima kada ste vi krivi za štetni događaj. Važno je naglasiti i da KASKO polica može pokrivati i štete nastale izvan prometa uzrokovane olujom, tučom, požarom, udarom groma, padom ili udarcem nekog predmeta s visine… Uz KASKO osiguranje, bez obzira da li je ugovorena puna ili djelomična KASKO polica, također je moguće ugovoriti jedno ili više dopunskih pokrića kao što je, primjerice, pomoć na cesti u slučaju usluge transporta vozila do najbliže automehaničarske radionice ili servisa zbog kvara vozila, a tu su i brojne druge mogućnosti i opcije kako biste zaštitili vlastitog limenog ljubimca.

Prometna sigurnost ne bi trebala biti samo jednokratan cilj, već trajna svijest koja se njeguje svakodnevno. Ulaganjem u sigurnost čuvamo živote, smanjujemo rizike i stvaramo okruženje u kojem možemo svi zajedno uživati u sigurnijem prometu. Kako bi ti barem malo olakšali kretanje današnjim sve užurbanijim i sve gušćim prometom, Hrvatski ured za osiguranje poklanja ti električni romobil marke Xiaomi s kojim ćeš vješto izbjeći gradske gužve ali i brzo stići do željenog odredišta. Samo te JEDAN KLIK i JEDNA REČENICE dijele od najpopularnijeg prijevoznog sredstva u gradu!

Nagradni natječaj ŠTO JE SIGURNO, SIGURNO JE! provodi se u okviru kampanje SIGURNIJE SUTRA – višegodišnjeg informativno-edukativnog projekta financijske pismenosti na području osiguranja kojeg provode društava za osiguranje i Hrvatski ured za osiguranje s ciljem afirmacije i popularizacije financijske pismenosti građana. Sve detalje i važne informacije o kampanji pronađi na www.sigurnijesutra.huo.hr ili na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

U slučaju da osvojiš električni romobil, zapamti - vozi oprezno i odgovorno, jer što je sigurno, sigurno je!

Pravila nagradnog natječaja.

Sponzorirani sadržaj nastao je u suradnji s Hrvatskim uredom za osiguranje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Atauctus: Mlade snage u svijetu digitalnog marketinga
PROMO

Atauctus: Mlade snage u svijetu digitalnog marketinga

Digitalni marketing nije samo posao, već i strast za mnoge mlade poduzetnike poput Josipa Ukalovića, osnivača agencije za digitalni marketing Atauctus

Igrači NK Rijeke razveselili su svoje fanove na Favbetovom Meet&Greet eventu u Rijeci
PROMO

Igrači NK Rijeke razveselili su svoje fanove na Favbetovom Meet&Greet eventu u Rijeci

Navijači diljem svijeta sanjaju o trenutku kada će se približiti svojim omiljenim nogometašima, razmijeniti par riječi ili čak uhvatiti uspomenu u obliku fotografije
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti