Promo sadržaj

Komentari 0

POSEBNA PONUDA Sberbank stambenog kredita do 30.04.

POSEBNA PONUDA Sberbank stambenog kredita do 30.04.

Kamata već od 2,45% te do 5% iznosa na ruke i poklon 1.500 kuna na račun!

U Sberbank uskoro kreće limitirana ponuda stambenih kredita s kamatnom stopom već od 2,45%. Riječ je o posebnoj ponudi u trajanju od 11.3. do 30.04.2020., namijenjenoj klijentima svih banaka. U navedenom razdoblju Sberbank će imati u ponudi stambene kredite u EUR, za kupnju / adaptaciju /refinanciranje postojećih stambenih kredita, uz kombiniranu kamatnu stopu (5 godina fiksna, a zatim promjenjiva), s kamatom već od 2,45% za klijente koji prebace primanja u Sberbank / ili već primaju redoviti priljev na račun u Banci uz ugovoren Orange paket tekućeg računa.

Oni koji se ne odluče prebaciti primanja u Sberbank d.d., mogu zatražiti kredit uz kamatnu stopu 2,95% za EUR.

Uz navedene atraktivne kamatne stope, klijent može koristiti do 5% iznosa kredita kao nenamjenski - gotovina na ruke, a Banka će za isplaćeni kredit klijentu darovati 1.500 kuna koje će mu po realizaciji kredita biti isplaćene na račun.

Uz najavljenu atraktivnu ponudu za stambene kredite u tijeku je i ponuda Sberbank gotovinskih kredita – Cashback kredita.

Cashback kredit moguće je zatražiti u iznosu do 110.000 kuna, na rok otplate od 5 do 10 godina, uz promjenjivu ili fiksnu kamatnu stopu za cijelo razdoblje otplate kredita.

Posebnost Cashback gotovinskog kredita odnosi se na pravo klijenta da uz uvjet urednosti u otplati, ostvari povrat sredstava u iznosu od 10% odobrenog iznosa kredita (maksimalno 10.000 kn).
Iznos povrata dijeli se na ugovoreni broj godina otplate kredita, a isplaćuje se svake godine, nakon svakih 12 mjeseci uredne otplate.

Kredit je namijenjen klijentima svih banaka, a klijente koji prebace primanja u Sberbank, nagrađuje se popustom na kamatnu stopu od 0,70%.

Banka ne naplaćuje naknadu za obradu kredita, a uz kredit nije obavezno ugovaranje dodatnih instrumenata osiguranja - dovoljna je Zadužnica te Izjava o zapljeni primanja.

Zahtjev za kredit može se predati i on-line, čime klijent ostvaruje pravo na dodatan popust na kamatnu stopu od 0,20%.

Sve dodatne informacije o kreditima Sberbank d.d. klijenti mogu dobiti u poslovnicama banke, putem kontakt centra na broj 0800 06 00 ili na web stranicama banke www.sberbank.hr