Obavijesti

Promo sadržaj

Posebne ponude za blagdanski prosinac u Radisson Blu hotelu

Posebne ponude za blagdanski prosinac u Radisson Blu hotelu
10

Laganim, ali sigurnim korakom, prosinac je stigao i na vrata Radisson Blu Resort & Spa, Split – najboljeg hrvatskog hotela s četiri zvjezdice za 2018. po izboru struke na Danima hrvatskog turizma održanim u Hvaru

VIDEO

Jedini splitski gradski resort objedinjuje kvalitetnu ponudu kako za odmorišni, tako i za poslovni turizam. I dok iza njega stoji uspješna poslovna godina, njegov tim profesionalaca već sada osmišljava i kreira nova iznenađenja i ponude s kojima će ostvariti svoje poslovne ciljeve za narednu zimu i godinu. Posljednji veliki novitet u hotelu, svakako je reizgradnja i uređenje aneks zgrade koja je svoja vrata gostima otvorila u svibnju. Radisson Blu Resort & Spa, Split tako je dobio 69 potpuno novih, autentično dizajniranih, modernih i luksuznih soba i apartmana te će sigurno, obogaćen novim smještajnim kapacitetima, biti perjanica hotelijerstva Splitsko-dalmatinske županije i u nadolazećoj 2019. godini.

Tim hotela je za sve zainteresirane pripremio zanimljive i posebne ponude za blagdanski prosinac, pa tako uz paket hrane i pića po cijeni već od 160 HRK po osobi, možete krenuti u organiziranje vaših svečanih domjenaka. Tim profesionalaca ovog hotela posvećuje pažnju apsolutno svakom detalju u organizaciji događanja i pomoći će Vam da se Vašeg blagdanskog domjenka svi uzvanici rado sjećaju. U hotelu se nalaze dva restorana atraktivnog dizajna interijera za čije su gastronomske specijalitete zaslužni vrhunski i iskusni kuhari. Ukoliko želite svoje zaposlenike nagraditi ili proslaviti s poslovnim partnerima uspješnu poslovnu godinu na glamurozan način, ovaj luksuzni hotel s iznimno kvalitetnom uslugom, toplom atmosferom i ugodnim ambijentom, idealan je odabir.

Hotel posjeduje čak 8 konferencijskih dvorana i svake godine domaćin je brojnih poslovnih događanja u organizaciji renomiranih internacionalnih te domaćih poduzeća. Upravo zato, tim hotela pripremio je i jedinstvenu konferencijsku zimsku ponudu za sve poslovne goste i klijente. Ponuda je započela 01.11.2018. i vrijedi do 31.03.2018., a uključuje iznimno povoljne cijene noćenja i konferencijskih paketa koji obuhvaćaju korištenje  prostranih i multifunkcionalnih konferencijskih dvorana s dnevnim svjetlom i potpunom audio-vizualnom opremom, brzi bežični internet, parking, 'flipcharts', blokove, olovke, vodu, 'coffee break' te ručak.

U Spa centru koji se prostire na više od 2000 četvornih metara, moguće je uživati u velikom unutarnjem bazenu, saunama, jacuzzijima, teretani, termalnoj zoni s japanskim Onsen bazenom te različitim vrstama masažnih tretmana. Naime, The Spa broji čak 10 jedinstvenih soba za masažne tretmane, a svi detalji o wellness uslugama dostupni su na službenoj web stranici hotela, kao i na društvenim mrežama.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.