Promo sadržaj

Komentari 0

Posebne ponude za blagdanski prosinac u Radisson Blu hotelu

Posebne ponude za blagdanski prosinac u Radisson Blu hotelu

Laganim, ali sigurnim korakom, prosinac je stigao i na vrata Radisson Blu Resort & Spa, Split – najboljeg hrvatskog hotela s četiri zvjezdice za 2018. po izboru struke na Danima hrvatskog turizma održanim u Hvaru

Jedini splitski gradski resort objedinjuje kvalitetnu ponudu kako za odmorišni, tako i za poslovni turizam. I dok iza njega stoji uspješna poslovna godina, njegov tim profesionalaca već sada osmišljava i kreira nova iznenađenja i ponude s kojima će ostvariti svoje poslovne ciljeve za narednu zimu i godinu. Posljednji veliki novitet u hotelu, svakako je reizgradnja i uređenje aneks zgrade koja je svoja vrata gostima otvorila u svibnju. Radisson Blu Resort & Spa, Split tako je dobio 69 potpuno novih, autentično dizajniranih, modernih i luksuznih soba i apartmana te će sigurno, obogaćen novim smještajnim kapacitetima, biti perjanica hotelijerstva Splitsko-dalmatinske županije i u nadolazećoj 2019. godini.

Tim hotela je za sve zainteresirane pripremio zanimljive i posebne ponude za blagdanski prosinac, pa tako uz paket hrane i pića po cijeni već od 160 HRK po osobi, možete krenuti u organiziranje vaših svečanih domjenaka. Tim profesionalaca ovog hotela posvećuje pažnju apsolutno svakom detalju u organizaciji događanja i pomoći će Vam da se Vašeg blagdanskog domjenka svi uzvanici rado sjećaju. U hotelu se nalaze dva restorana atraktivnog dizajna interijera za čije su gastronomske specijalitete zaslužni vrhunski i iskusni kuhari. Ukoliko želite svoje zaposlenike nagraditi ili proslaviti s poslovnim partnerima uspješnu poslovnu godinu na glamurozan način, ovaj luksuzni hotel s iznimno kvalitetnom uslugom, toplom atmosferom i ugodnim ambijentom, idealan je odabir.

Hotel posjeduje čak 8 konferencijskih dvorana i svake godine domaćin je brojnih poslovnih događanja u organizaciji renomiranih internacionalnih te domaćih poduzeća. Upravo zato, tim hotela pripremio je i jedinstvenu konferencijsku zimsku ponudu za sve poslovne goste i klijente. Ponuda je započela 01.11.2018. i vrijedi do 31.03.2018., a uključuje iznimno povoljne cijene noćenja i konferencijskih paketa koji obuhvaćaju korištenje  prostranih i multifunkcionalnih konferencijskih dvorana s dnevnim svjetlom i potpunom audio-vizualnom opremom, brzi bežični internet, parking, 'flipcharts', blokove, olovke, vodu, 'coffee break' te ručak.

U Spa centru koji se prostire na više od 2000 četvornih metara, moguće je uživati u velikom unutarnjem bazenu, saunama, jacuzzijima, teretani, termalnoj zoni s japanskim Onsen bazenom te različitim vrstama masažnih tretmana. Naime, The Spa broji čak 10 jedinstvenih soba za masažne tretmane, a svi detalji o wellness uslugama dostupni su na službenoj web stranici hotela, kao i na društvenim mrežama.