Obavijesti

Promo sadržaj

Posjetite novi e-kutak patka Juniora

Posjetite novi e-kutak patka Juniora
3

Živimo u vremenima kada su računalo, tablet ili mobitel "ono što morate imati" u životu. I zbog toga, mi iz Argete, pozivamo ili bolje reći potičemo vas i vaše najmlađe da ih koristite na najbolji mogući način

Argeta i patak Junior predstavljaju novu internetsku platformu “Juniorove avanture”. Djeci prikladan i 100% siguran internetski svijet, gdje se djeca mogu pridružiti patku Junioru u njegovim zabavnim avanturama kako bi naučila i otkrila mnoge nove stvari.

Na ovoj platformi, patak Junior podijelio je sa svijetom svoju novu seriju e-knjiga, interaktivnih zadataka, izazova i zabavnih igara koje su kreirane i odobrene u suradnji s razvojnim psiholozima. Patak Junior pomoći će u promicanju i razvoju kognitivnih sposobnosti vaših najmlađih. Sav sadržaj na ovoj platformi prigodan je za djecu različitih dobnih skupina, što znači da će djeca od 4-5, 6-7 i 8-9 godina imati što za raditi, učiti i otkrivati.

Patak Junior pomoći će vašim najmlađima da otkriju sve značajne stvari u životu, počevši od znanosti, činjenica o okolišu, koncentraciji i razmišljanju, sportu i još mnogo toga. Uz svaki  završeni zadatak, izazov, e-knjigu ili igru, vašem će djetetu biti dostupan novi segment sadržaja koji će ga odvesti u beskrajni svijet pustolovina.

Ova nova platforma napravljena je za djecu ali i za roditelje, jer je jednostavna i laka za upotrebu. I što je najvažnije - 100% je sigurna i zaštićena, tako da svoje dijete možete ostaviti da samo sve to otkrije.

Registrirajte se i uskočite u super zabavne avanture s patkom Juniorom.

Posjetite https://junior-adventures.com/hr/ i pustite da zabava započne.