Promo sadržaj

Komentari 0

Posjetite Sajam vjenčanja Zagreb 2022. i osvojite vjenčanicu te druge nagrade

Posjetite Sajam vjenčanja Zagreb 2022. i osvojite vjenčanicu te druge nagrade

Rezervirajte vikend za druženje na najvažnijem događaju iz svijeta vjenčanja na kojem vas očekuje i mogućnost osvajanja vrijednih nagrada. A kako do nagrada?

Planirate vjenčanje? U potrazi ste za lokacijom iz snova? Tražite savjet kako odabrati savršenu vjenčanicu ali i odijelo? Koje vjenčano prstenje je 'in'? Kako se pripremiti za veliki dan, gdje savladati plesne korake za prvi ples? Koje je cvijeće dostupno za vaš datum vjenčanja?

Vi pitate, a mi poručujemo: odgovore potražite na Sajmu vjenčanja u Zagrebu! Od 11. do 13. ožujka 2022. posjetite Sajam vjenčanja u Areni Zagreb gdje vas očekuju brojni izlagači iz svijeta vjenčanja - saloni vjenčane muške i ženske mode, dizajneri, zlatari, cvjećari i slastičari, fotografi, dekorateri, catering kuće, restorani, hotelijeri, organizatori vjenčanja te ostali predstavnici za organiziranje svadbene svečanosti...

Ali to nije sve, jer posjetitelje Sajma vjenčanja Zagreb 2022. očekuju i vrijedne nagrade. A kako do nagrada? Posjetom Sajmu vjenčanja Zagreb 2022. vi ostvarujete mogućnost sudjelovanja u nagradnom natječaju. Dovoljno je malo kreativnosti! O pravilima nagradnog natječaja pročitajte ovdje

Nagrade su:

1. Najam vjenčane haljine, vrijednosti 4000 kuna, Vesna Sposa

2. Poklon bon za vjenčano prstenje, vrijednost 3000 kuna, Prahir Fine Jewellery

3. Wellness vikend u hotelu Kaj (2 noćenja s doručkom i korištenjem hotelske wellness & spa oaze) vrijednost 1800 kuna

4. Vjenčane cipele Högl

5. Svečana frizura & make up - Lanac frizerskih salona Studio Marcela, vrijednost 1000 kuna

6. Foreo UFO mini uređaj i paket maskica za lice Make my day, vrijednost 895 kuna

Rezervirajte svoje vrijeme i posjetite Sajam vjenčanja Zagreb 2022.

Radno vrijeme:

Petak 11. ožujka od 14 do 20 sati

Subota 12. ožujka od 10 do 20 sati

Nedjelja 13. ožujka od 10 do 19 sati

Ulaz na događanje je moguć uz predočenje COVID potvrde ili negativnog testa i kupnjom ulaznice po cijeni od 20 kuna. Na samom ulazu na Sajam vjenčanja posjetiteljima bez COVID potvrda bit će omogućeno besplatno brzo testiranje.