Obavijesti

Promo sadržaj

Povratak u djetinjstvo – legendarne PlayStation igre

Povratak u djetinjstvo – legendarne  PlayStation igre
1

Neki od najpopularnijih PlayStation naslova uz koje smo proveli djetinjstvo

Sjećanje na djetinjstvo mnoge će vrlo vjerojatno vratiti u dane bezbrižnog uživanja u igranju konzole PlayStation. Bez obzira na to koliko godina imate, sigurno ste barem jednom zaigrali nešto na nekoj od konzola, bilo to na NES-u još u osamdesetima, prvom PlayStationu u devedesetima ili na nekoj novijoj inačici u ovom tisućljeću. Pikselizirana slika i ograničeni pokreti likova u igrama nisu nam smetali u vještom svladavanju izazova i prelaženju nivoa. Zato vas nostalgično vraćamo i donosimo samo neke od najpopularnijih PlayStation naslova koji su ovu konzolu podigli u sam vrh gaming svemira.

Crash Bandicoot

Crash Bandicoot pokrenuo je revoluciju na konzoli Playstation. Blentavi vuk koji se bori piruetama, prekrasno okružje i zarazna igrivost prikovali su nas za titrave televizore i Playstation. Sati i sati provedeni u svladavanju svih izazova ove legendarne igre zasigurno mnoge vraćaju u lijepe dane djetinjstva. 

Tekken 3

Ova legendarna igra japanske produkcije zarazno nas je držala pred ekranima, a brzo tipkanje po joysticku zvuk je koji se širio mnogim domovima. Grafika je bila odlična za to vrijeme, animacije su bile vrhunske, glazba je bila „nabrijana“ i sve to činilo je jedan izvrstan paket igre koja je obilježila početke konzole PlayStation.

Gran Turismo 2

Gran Turismo 2 pamtimo kao jednu od najboljih vozačkih igara u povijesti. Vrijeme provedeno u odabiru idealnog trkačkog auta, bezvremensko utrkivanje i zabijanje u prepreke dobro su poznati isječci treće najprodavanije igre platforme PlayStation 1.

Spyro: The dragon

Ovaj ljubičasti zmaj na prvom je PlayStationu uveseljavao nešto mlađu publiku spašavajući svoju vrstu od Gnasty Gnorca, pržeći žapce i skupljajući dijamante kako bi si kupio put balonom u nove krajeve. Uz Crasha Bandicoota, izrastao je u ikonu gaminga, ali i u maskotu Sonyjeve konzole.

Dok se starije generacije prisjećaju nekih od najpopularnijih PlayStation naslova, nove generacije još uvijek stvaraju svoja sjećanja. Zato je jedan od idealnih božićnih darova upravo kupnja konzole PlayStation, koja će mnogima uveseliti nadolazeće blagdane. Ako još uvijek niste sigurni što darovati svojim najdražima, u Tele2 potražite Playstation® 4 s 500 GB memorije i čak tri blockbuster igre i 90 dana članstva u programu PS Plus za samo 65 kuna mjesečno uz BEZBROJ GB pokućnog interneta. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu