Obavijesti

Promo sadržaj

Povratak u školu: U Sport Vision trgovinama vas čeka super ponuda za povratak u školu!

Povratak u školu: U Sport Vision trgovinama vas čeka super ponuda za povratak u školu!
10

Nova školska godina nam je pred vratima i mališani već sada nestrpljivo čekaju svoj povratak u školske klupe i ponovni susret sa školskim prijateljima i učiteljima

Volja i motivacija je neizbježna, no uz pripremu za učenje, potrebno je pripremiti i novu odjeću i obuću za nove školske uspjehe. Odlična vijest je da je Sport Vision i ove godine pripremio fantastične popuste kako bi pripreme prošle bezbrižno i uz odlične uštede!

Vjerujemo kako je i vašem mališanu povratak u školske klube uzbudljiv događaj! Nove knjige, nove aktivnosti, ponovni susret sa školskim prijateljima i novi modni komade koje mogu izabrati! Svaki mališan se voli vratiti među ekipu i pokazati nove outfite!

Za povratak u školu potrebno je kupiti nekoliko zaista bitnih stvari, od novog školskog ruksaka, pisaćeg pribora, knjiga i bilježnica te naravno nova odjeća i obuća koja klince najviše veseli. Razveseli svoje klince i pritom uštedi uz Back To School ponudu koja vas čeka u Sport Vision trgovinama i na web shopu! Moderne trenirke, trendi tenisice, elegantni ruksaci i fora kompleti – sve to vas čeka po odlučnim cijenama u Sport Visionu!

U Sport Vision trgovinama i na web shopu te u Champion shopu u Arena Centru čeka te odličan Champion paket za djevojčice i dječake po akcijskoj cijeni od 65,99 eura/497,20 kuna. Champion paket sadrži ruksak, tenisice i trenirku i sigurni smo da će od vaših mališana napraviti prave Champione ove školske godine!

8
| Foto: Sportvision

Uz akcijske Champion pakete u Sport Vision trgovinama čekaju vas i dodatne lude akcije! U svim trgovinama možete iskoristiti -20% popusta za kupnja 2 artikla te -30% za kupnju 3 ili više artikala cjelokupnog asortimana! U outlet trgovinama: West gate Shopping City, Dugopolje i Mall Osijek čeka vas -30% za kupnju 2 ili više atikala cjelokupnog asortimana, dok te u Designer Outlet Croatia čeka dodatnih -30% za kupnju 2 ili više artikala na sve samo uz Sport&Bonus Loyalty karticu!

Osim toga, posebne Back To School popuste možeš pronaći i na Sport Vision web shopu. Nabavite svom školarcu sve za novu školsku godinu i obnovite mu sportsku garderobu na popustu od -20% za kupnju 2 artikala na cjelokupnu dječju ponudu sve do 10.9.! Kako bi vam pomogli u opremanju vašeg školarca odlučili smo vas častiti i s -20% popusta na cjelokupnu ponudu ruksaka samo na Sport Vision web shopu do 10.9.!

Sretan povratak u školske klupe!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Vatrogastvo nam je u genima: Nekada su društva imala svoje liječnike, veterinare, zbor...
FELJTON

Vatrogastvo nam je u genima: Nekada su društva imala svoje liječnike, veterinare, zbor...

Polovinom 19. stoljeća osnivaju se prve organizirane vatrogasne postrojbe u Hrvatskoj. Tako je 1863. u Rijeci osnovana prva profesionalna vatrogasna postrojba