Obavijesti

Promo sadržaj

Povratnik iz Austrije osvaja Split kroz Franšizu Blistavi dom

Povratnik iz Austrije osvaja Split kroz Franšizu Blistavi dom
4

Jedna od ključnih prednosti Blistavog doma jest njihov sveobuhvatan pristup čišćenju. Ovaj servis ne nudi samo osnovne usluge čišćenja već se proširuje na kompleksnije zahtjeve čišćenja, poput strojnog čišćenja, dubinskog čišćenja namještaja, poslovnih prostora ili turističkih objekata

Uzbudljiva vijest stiže iz Splitsko-dalmatinske županije – poduzetniku koji se vratio iz Austrije, Pero Mihajlović, pokrenuo je franšizu Blistavi dom u Splitu. Ovaj pristup čišćenju nije samo obična usluga na tržištu, već revolucionarni koncept koji nudi sveobuhvatna rješenja za čišćenje kuća za odmor, domova i poslovnih prostora na području Splita i Zadra. 

Tko je Pero Mihajlović? 

Rođeni Dubrovčanin koji se školovao u Splitu, Pero Mihajlović, vratio se u Hrvatsku nakon više od dvadeset godina bogatog iskustva u poslovanju u inozemstvu. U Hrvatsku se vratio s ciljem pokazivanja da je uspjeh i napredak moguć i u domovini. Bolji životni standarda i nove mogućnosti koje su se pojavile u Hrvatskoj od njegovog odlaska, bili su poticaj konačnog povratka u domovinu.  

Što je to što Blistavi dom čini tako posebnim? 

Jedna od ključnih prednosti Blistavog doma jest njihov sveobuhvatan pristup čišćenju. Ovaj servis ne nudi samo osnovne usluge čišćenja već se proširuje na kompleksnije zahtjeve čišćenja, poput strojnog čišćenja, dubinskog čišćenja namještaja, poslovnih prostora ili turističkih objekata. Njihova posvećenost pružanju kompletnog paketa čišćenja čini ih nezamjenjivim resursom na tržištu. 

Revolucionarni koncept – full-uslugu za najam vila 

Kada u Blistavom domu kažu "full uslugu", stvarno to i misle! Ovdje je samo dio onoga što nude: 

1. Vođenje rezervacija 

2. Čišćenje nakon gostiju 

3. Pranje i peglanje posteljine  

4. Doček i ispraćaj gostiju 

5. Uređenje okoliša 

6. Čišćenje bazena 

7. Zimsko održavanje nekretnine 

Neka Blistavi dom postane vaš partner u održavanju vaše vile.  

Gdje sve posluje Blistavi dom? 

Njihova prisutnost na području Splita i Zadra otvara vrata korisnicima koji traže vrhunsku čistoću uz konkurentne cijene. Blistavi dom je brend prisutan na tržištu već skoro 10 godina, pružajući visokokvalitetne usluge čišćenja i nadmašujući konkurenciju. Njihova usluga obuhvaća sve aspekte čišćenja - od osnovnih kućanskih poslova do složenih zahtjeva čišćenja poslovnih prostora ili kompletnih usluga za turističke objekte. 

Što je pretplata na usluge čišćenja? 

Pretplata na usluge čišćenja je koncept koji je još uvijek prilično nepoznat u Hrvatskoj, no postaje sve uobičajenija pojava u svijetu, posebno u SAD-u. Franšiza Blistavi dom ističe se i po svojoj konkurentnoj ponudi. Njihovi pretplatnički paketi nude uštedu do 33% u odnosu na redovne cijene, čineći ih iznimno konkurentnima na tržištu čišćenja. Ova pristupačna cjenovna politika omogućuje korisnicima. 

Zaključak 

Blistavi dom je stigao u Split, spreman osvojiti tržište i transformirati čistoću vašeg prostora. Budite korak ispred i doživite revolucionaran pristup čistoći vašeg doma ili poslovnog prostora. Njihova posvećenost kvaliteti i inovacijama mijenja pravila igre u industriji čišćenja. 

LINKOVI: 

Web stranica: Servis za čišćenje - Blistavi dom Zadar i Split 

Paketi: Pretplatnički paketi - Blistavi dom Zadar i Split 

Full usluga: Vođenje vila i apartmana - Blistavi dom Zadar i Split 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.