Obavijesti

Promo sadržaj

Pozitivnoj energiji vidovnjakinje Sandre nema premca!

Pozitivnoj energiji vidovnjakinje Sandre nema premca!

Vidovnjakinja koja već preko dva desetljeća hrabro prkosi zlu i crnoj magiji - to je naša Sandra!

Ova nadasve ljubazna Zagrepčanka dosad je snažnom pozitivnom energijom u živote mnogih vratila sreću i ljubav, a iz dana u dan joj se obraća sve više i više ljudi.

- Nikada ne bih mijenjala svoj posao za neki drugi! Toliko je onih kojima mogu i moram pomoći - objašnjava Sandra koja se već prije mnogo godina dokazala kao najbolja vidovnjakinja.

Gospođa Sandra visoko cijeni ljubav koju dobiva unutar svoje obitelji, a koliko je ljubav općenito važna i drugim ljudima, potvrđuju Sandrini klijenti koji je najčešće zovu upravo zbog problema u bračnim odnosima. Osim u ljubavi, ljudi vrlo često imaju i problema s novcem te zdravljem.

- U svakom slučaju, meni se uvijek mogu obratiti. Ja sam za njih na raspolaganju svakoga dana - ističe Sandra.

Kako saznajemo od onih koji su od Sandre otišli sa smiješkom na licu i vjerom u srcu, istinska ljubav prema drugome čovjeku, iskreno suosjećanje te nevjerojatno jasne vizije u kombinaciji s izvrsnom sposobnošću tumačenja karata - to su osobine koje Sandri omogućavaju da pronikne u srž naših problema te nas izvede na pravi put!

- Sandra je drugačija, posebna! Ona je više od velikog vidovnjaka, ona je i veliki čovjek – poruka je koju možemo iščitati u pismima, razglednicama i čestitkama koje Sandrin poštanski sandučić pune gotovo svakodnevno.

- Ovo me podsjeća na sve te sretne priče te me čini ponosnom što sam ikada imala prilike za nekoga učiniti dobro djelo - tvrdi Sandra.

Čini ti se da ti je u ljubavi, poslu, obitelji ili zdravlju odjednom sve krenulo po zlu? Ne dozvoli problemima da se gomilaju! Pomoć potraži kod vidovnjakinje o kojoj svi govore samo najbolje! Javi se Sandri!

Sandra je spasila moju djecu! Gđa Simona iz Berlina sa svojom je obitelji oduvijek lijepo živjela. Radila je kao šefica kuhinje u jednom velikom restoranu, a njen suprug, Slavko, bio je zaposlen kao poslovođa u tvrtci koja proizvodi električne uređaje. Sin Damir i kćer Ines bili su već odrasli, školovani i zaposleni kada su započeli problemi. Bilo je to prije otprilike godinu dana.

- Sin mi se počeo iz dana u dan žaliti na glavobolju. Prvo sam mislila da je to zato što jako puno radi i zato što je umoran - prisjeća se gđa Simona. No, Damirove su glavobolje bile sve jače. Obratio se liječnicima, ali brojne pretrage bile su bez rezultata. Damir je i dalje imao glavobolje, a one su svakim danom bile sve jače.

- Mjesec dana kasnije i Ines je počela patiti od migrena. Ja sam se pitala što se to događa s mojom djecom, mojim najvećim blagom na ovome svijetu. Bila sam strašno zabrinuta za njih jer je Ines kroz par mjeseci izgubila desetak kilograma, a Damirove su oči neprestano bile krvavo crvene. Oči su ga toliko pekle da je morao otići na bolovanje. Kako bih pomogla svojoj djeci, prošla sam sve i otvarala sva vrata, ali ni najbolji specijalisti nisu znali pružiti odgovore ili lijek koji bi mogao pomoći - priča nam gđa Simona.

Nakon što je Slavko bio na poslovnom putu u Hrvatskoj, u Berlin se vratio s nekolicinom hrvatskih časopisa koje je Simona oduvijek voljela čitati. Kako bi se opustila od briga, jedne je večeri Simona odlučila prolistati ih.

- Oduševila sam se čitajući priče o klijentima gđe Sandre i jedva sam čekala jutro da razgovaram sa Sandrom! Iako sam predosjećala da će nam ona pomoći, drhtala sam od straha dok sam čekala da mi se javi. No, kada se Sandra javila, njen topao i miran glas u trenutku me potpuno opustio. Nakon toliko vremena Sandra je ubrzo zaliječila rane u mojem srcu - tvrdi Simona i dodaje - Dala sam Sandri datume rođenja moje djece, a njoj je odmah sve bilo jasno. Znala je gdje moja djeca rade i što ih muči, a rekla mi je i u čemu je problem. Jedna moja kolegica strašno mi je zavidjela na tome što sam šefica kuhinje. Kako bi došla na moje mjesto, naudila je mojoj djeci.

U razgovoru sa Sandrom gđa Simona je doznala i da brojni neobični predmeti koje je znala nalaziti po džepovima svoje jakne, nisu tamo bili slučajno.

- Oduvijek sam se pitala odakle ti kamenčići, crni konac i prah, ali sam mislila da su to nekakve gluposti, možda neslane šale nekih mojih muških kolega… Kako bilo, nisam tim predmetima pridavala nikakvu pozornost, a na kraju se ispostavilo da su tako čini moje zavidne kolegice dospjele i do moje obiteljske kuće - objašnjava Simona koja je uskoro i posjetila Sandru u Zagrebu.

- Sandra mi je do zadnjeg detalja rekla sve o mojoj obitelji i pomogla mi je skinuti čini, a cijelu moju obitelj zaštitila je od djelovanja negativne energije. Nakon što sam se vratila u Berlin, saznala sam da je moja zavidna kolegica dobila otkaz. Nakon toga, svi smo ponovno sretni, a moja su djeca zdrava, što je najvažnije! Sandri ćemo zbog toga zauvijek biti zahvalni - ističe Simona koja Sandru svima toplo preporuča.

Sandra je vratila mog dragog Dražena!

Gđa Eva i g Dražen iz Münchena deset su godina živjeli zajedno kada su se odlučili vjenčati. Eva je radila u upravi tvrtke BMW, a Dražen je bio zadovoljan svojim poslom u jednom velikom restoranu. Na prvi pogled sve je bilo idilično, a Eva se nadala i osnivanju obitelji.

- Na moju veliku žalost, nešto se dogodilo Draženu. Nestao je preko noći i više nije odgovarao na moje pozive i poruke. Naša je ljubav puknula – prisjeća se gđa Eva koja je osjećala da mora barem još jednom iskreno porazgovarati sa Draženom. Nakon mnogih bezuspješnih pokušaja, pronašla ga je na poslu.

- Dok smo razgovarali gledala sam u oči. One su bile krvavo crvene i nepoznate. Činilo mi se kao da gledam u apsolutnog stranca – pripovijeda nam Eva suznih očiju. Dražen je priznao Evi da se zaljubio u novu radnicu iz restorana. Shrvana i očajna, Eva je utjehu potražila u razgovoru s majkom.

- Saznala sam da je moj otac na isti ovaj način ostavio moju majku. Nisam znala što da radim, a majka mi je iz iskustva rekla da trebam pomoć stručne osobe. Bila je uvjerena da se radi o nekoj opasnoj magiji koja prelazi s koljena na koljeno – kaže Eva koja je za vidovnjakinju Sandru dobila preporuku od najbolje prijateljice.

- Nazvala sam Sandru, a njen miran glas odmah mi je odao da je Sandra nevjerojatno draga i suosjećajna osoba. Kada sam poslušala što mi Sandra govori, otkrila sam da zna sve o meni – tvrdi Eva i dodaje - Točno je rekla da je moja veza nakon mnogo godina naglo puknula, a znala je i neke stvari o meni koje nikada nikome nisam rekla! Na primjer, opisala je kakav je bio prvi suprug moje bake, što su naše obiteljske tajne. Zato je Sandra odmah pridobila moje povjerenje, a ja sam je posjetila u Zagrebu!

Nakon susreta sa Sandrom, Eva se počela osjećati mnogo bolje, pa je uskoro odletjela natrag za München. Sandrine zaštite uskoro su počele i jače djelovati. Crne magije više nije bilo.

- Nećete vjerovati, ali čuda postoje! Baš kako je Sandra rekla, 35 dana nakon mog povratka kući, vratio se i Dražen! Molio me za oprost, a ja nisam mogla vjerovati. Bilo mi je jasno da je ovo opet onaj moj Dražen, kakvog ga ja znam! Uskoro me ponovno zaprosio, a otad je prošlo već pet godina i živimo u sretnom braku! Za sve to zaslužna je Sandra koju beskrajno volim i kojoj ću zauvijek biti zahvalna – priča gđa Eva. Sandru preporuča ama baš svakome jer je njena pozitivna energija neiscrpna!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:

060 485 486    +385 958614739

fiksna linija: 0,31€ mobilna linija: 0,48€

radno vrijeme:

od ponedjeljka do petka 9-17h

subota 9-14h

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata