Obavijesti

Promo sadržaj

Poznati Hrvati probali BEER YOGU i – oduševili se!

Poznati Hrvati probali BEER YOGU i – oduševili se!
10

Krenula je kao ideja berlinskih hipstera i munjevitom se brzinom proširila svijetom. Beer yoga, kombinacija prakticiranja yoge i ispijanja piva istovremeno je zabavna i djelotvorna

Među prvim su je znatiželjnicima isprobale voditeljice Ivana Mišerić i Marijana Batinić te glumac Dušan Bućan i pjevač Bojan Jambrošić.

Uz vodstvo instruktorice yoge Haidi Stojković dobro su se zabavljali aktivirajući sva osjetila dok su u položajima yoge gutljaj po gutljaj ispijali Carlsbergovo specijalno pivo Panonska. Tri jednostavna i pitka stila – Wheat, A.P.A. (American pale ale) i Dark Lager – zadovoljila su i zahtjevnije nepce Ivane i Marijane koje su pravi dokaz da u dobrome pivu žene jednako mogu uživati kao i muškarci. Uostalom, povijest kaže da su žene te koje su prve kuhale pivo. 

Uz kvalitetno pivo i ideja yoge čini se privlačnom pa su svoje umijeće u beer yogi spremni bili pokazati Dušan i Bojan, razbijajući još jedan mit da yoga nije za muškarce. Tvrde da su se itekako oznojili, ali ovoga puta umjesto da željno iščekuju kraj sata da bi se okrijepili, savršeno pivsko osvježenje bilo je doslovno nadohvat ruke.

„Popularnost beer yoge, jednako kod muškaraca i žena, ne iznenađuje jer i pivo i yoga opuštaju tijelo, um i dušu. Njihov spoj omogućuje da istovremeno uživamo u svih pet osjetila te tako doživimo jedinstveno iskustvo. Kombinacija yoge i piva također djeluje pozitivno na naše tijelo i dobro raspoloženje, smanjuje stres te nas opušta kako bismo nakratko zaboravili na probleme i jednostavno uživali u omiljenom piću. Savjetujem svakome da proba jer će se sigurno ugodno iznenaditi“, poručuje Haidi Stojković.

Beer yogu Hrvatima je prvi predstavio Carlsberg prepoznajući idealan spoj ovih dviju strasti. Također iz velike strasti prema stvaranju kvalitetnog piva koje će zadovoljiti pivoljupce otvorene prema istraživanju novih pivskih okusa nastala je i Carlsbergova nova linija specijalnog piva Panonska iz obitelji Pan piva. Sve one koji vole čisto pivo bez dodataka bogatog okusa i pitkosti, a osobito mlađe potrošače, pivo Panonska zasigurno će osvojiti. Ono nudi suvremeniji, urbaniji i provokativniji pristup uživanju u pivu a dostupno je svima. 

U ponudi su tri najpopularnija okusa među kojima će svatko pronaći nešto za sebe. Wheat je pšenično pivo stabilne pjene i blago zamućene zlatne boje, nježnog kremastog okusa, uz dašak agruma. A.P.A. je ale pivo raskošne jantarne boje te bogate i stabilne pjene čiji okus karakteriziraju bogate hmeljne, cvjetne i voćne note, dok je Dark Lager tamni lager, boje kestena i bogate pjene, karamelastog okusa. 

Više o Panonska asortimanu i mjestima na kojima ga možete pronaći dostupno je na web stranici www.panonska.beer. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!