Obavijesti

Promo sadržaj

Požurite! U ovoj prodavaonici kupit ćete vrhunski jeans po sniženim cijenama...

Požurite! U ovoj prodavaonici kupit ćete vrhunski jeans po sniženim cijenama...

Ako niste u mogućnosti obići prodavaonice ili vam je jednostavno ugodnije obaviti kupnju iz naslonjača u svom domu - uz samo jedan klik uđite u virtualni svijet najkvalitetnije jeans ponude, ali i ostale odjeće

Ljetni mjeseci, osim godišnjeg odmora, donose veliku stvar kojoj se veselimo - sniženja. Prava je umjetnost kad iz raznovrsne ponude izvučete onaj komad koji toliko dugo gledate, ali vam je dosad bio preskup. Kažu kako je vrijeme sniženje idealno za kupnju kvalitetnih komada koji traju godinama. Ali ima li što bolje i dugotrajnije od jeansa? Pravo je vrijeme za posjet buticima Europa 92 jer ćete baš sad kupiti  jeans po povoljnim cijenama.  A zašto baš Europa 92? Zato što se već 30 godina ističu vrhunskom uslugom svojih jeans eksperata i ponudom najkvalitetnijih jeans brendova. Tu su Levi’s, Mustang, Wrangler, Lee, Petrol Jeans, LTB i Salsa Jeans, ali i modni brendovi poput Scotch&Soda i AD Twenty. A ondje se, osim u izvrsne jeans komade, možete obskrbiti i ostalom odjećom i modnim dodacima. Košulje, majce, šalovi, haljine... 

Osim već uobičajenih pogodnosti koje donosi loyalty program Europe 92 i pretplata na newsletter, u aktualnom ljetnom sniženju pronaći ćete savršene outfite snižene do 30%. Ako niste u mogućnosti obići dućane ili vam je jednostavno ugodnije obaviti kupnju iz naslonjača u svom domu - uz samo jedan klik uđite u virtualni svijet najkvalitetnije jeans ponude na web stranici Europe 92! Dostava je besplatna za sve kupnje veće od 200 kuna.  

Procjenjuje se da je svaka druga osoba kupila traperice u Europi 92! Prateći stilove sve ove godine, tvrtka se prilagođavala vremenu i novim generacijama zadržavajući kvalitetu ponude. Bitno je razumijevanje mode i potreba kupaca kao osnovnog oblika uspješne suradnje. Počeci Europe 92 sežu 30 godina unazad zastupništvom za prvi tradicionalni europski jeans brend - Mustang. Nakon desetljeća uspješnog rada s Mustangom Europi 92 se pridružuju tradicionalni američki jeans brendovi Wrangler&Lee. Kao krunu uspješnog rada, nakon 20 godina Europa 92 dobiva zastupništvo vodećeg jeans branda u svijetu - Levi’s. Danas Europa 92 ima tri koncepta prodavaonica i oko 300 zaposlenika, a s obzirom na potencijal tržišta očekuje se daljnji rast. Nedavno je otvoren i novi web shop najvećih jeans brendova, gdje do svjetskih jeans marki možete doći u samo nekoliko klikova.

- Ono što nas čini jedinstvenim u svijetu naši su djelatnici, koji prolaze posebno osmišljenu jeans akademiju prije početka rada s kupcima. Akademija je nastala radi želje da se svakom kupcu posebno stručno i na najkvalitetniji način posvetimo te je kao takva naša Akademija jedinstvena -  ističu iz Europe 92. Kao potvrdu statusa omiljenog i priznatog odredišta, kad je riječ o jeansu i modi, Europi 92 uručene su prestižne titule i nagrade Icertias, AAA Bisnode certifikat, Superbrands za Levi's u zastupništvu i predstavništvu Europe 92 te Family choice Award. U vrijeme u kojem struktura jeans kupaca postaje sve mlađa, potrebno je neprestano biti u trendu i ostati vjeran mnogim naraštajima jer svatko od nas dio je neke jeans generacije!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.