Obavijesti

Promo sadržaj

Pragma i Takeda osvojili globalne nagrade za najbolju internu komunikaciju

Pragma i Takeda osvojili globalne nagrade za najbolju internu komunikaciju
3

Edukacija, zabava i pristup 'mobile first' u internoj kampanji farmaceutske kompanije osvojili su međunarodni žiri prestižnih globalnih nagrada ICCO Global Awardsa 2021. i Eventiada IPRA Golden World Awardsa

Pragma komunikacije i Takeda Pharmaceuticals Hrvatska dobitnici su dvije prestižne strukovne nagrade – svjetske ICCO Global Awards 2021. u kategoriji „Interne komunikacije“ i najveće komunikacijske nagrade u istočnoj Europi, ZND-u i središnjoj Aziji u kategoriji „Najbolje interne komunikacije“, Eventiada IPRA Golden World Awards.

Ta hrvatska agencija za odnose s javnošću za regionalni ured Takede u Hrvatskoj, Sloveniji te Bosni i Hercegovini osmislila je i provela komunikacijsku kampanju s ciljem uključivanja i informiranja zaposlenika o novim poslovnim operacijama putem inovativnih kanala interne komunikacije.

Implementacijom edukativne i zabavne kampanje te korištenjem inovativnih alata i pristupa „mobile first“, agencija je premostila izazove kao što su razdvojenost timova po poslovnim jedinicama, rad od kuće i motivacija zaposlenika za interne aktivnosti. Kvizovi i motivacijski izazovi, infografike i videa, jedinstveni avatar i posebno osmišljeni stickeri, prezentacije i edukacije… bili su samo dio višetjedne kampanje o rijetkoj bolesti hereditarnom angioedemu (HAE), a koja je rezultirala zadovoljstvom i iznimnim angažmanom više od 60 posto zaposlenika regionalnog ureda Takede te uspješnim ostvarenjem i svih ostalih zadanih ciljeva.

Nagrade su dodatan vjetar u leđa, posebice kada vidimo kako izvrsnost i znanje hrvatskih agencija konkuriraju na svjetskoj razini. Pandemija je promijenila okolnosti u kojima komuniciramo, ali i potrebe klijenata. Komunikacija se pojačala i diverzificirala, i to većinom na online platformama. U Pragmi smo taj zaokret interno nazvali „reinventing public relations“. Ovaj je projekt primjer kako upotreba novih tehnologija u diseminaciji poslovnih procesa tvrtke može ostvariti izniman uspjeh, posebno kada je riječ o komunikaciji s internom javnosti“, istaknula je Dunja Bua Maričević, vlasnica i direktorica Pragma komunikacija.

Najnovije nagrade još su jedno u nizu priznanja domaćoj PR agenciji, nakon što je ove zahtjevne godine u Pragmu 'stiglo' i finale regionalne digitalne nagrade SoMo Borac za kampanju s videočestitkom povodom Dana Europe za klijenta Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Pragma iduće godine obilježava 20. rođendan i jedna je od najnagrađivanijih domaćih agencija za odnose s javnošću, s priznanjima i nagradama od domaćeg Grand Prixa udruge HUOJ i Effiea do međunarodnih nagrada poput Sempla, Eventiada IPRA Golden Awardsa i Native Advertising Awardsa.

Bez svakodnevnog ulaganja u znanja i vještine te neprestanog istraživanja aktualnosti i trendova nema napretka u promišljanju i provođenju komunikacijskih projekata. Stoga, kada različitim priznanjima i nagradama dobijemo potvrdu naših nastojanja, to nam je dodatni poticaj da sami sebi postavljamo izazove u svakodnevnom radu i pristupu komunikacijskim zadacima, zaključuju iz Pragme. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini