Promo sadržaj

Komentari 0

Prava poslastica za ljubitelje trčanja ovaj vikend u Poreču

Prava poslastica za ljubitelje trčanja ovaj vikend u Poreču

U okviru porečkog Plava Laguna Polumaratona, 24 i 25. ožujka održat će se niz utrka za najmlađe, ali i Family Run - obiteljska utrka duga 3,5 kilometara

Plava Laguna Polumaraton održat će se treći put, 24. i 25. ožujka grad Poreč i Plava Laguna ugostit će sve koji žele trčati, a očekuju ih i velike novosti. Ove godine pripremljeno je sve za obiteljsko druženje, a uz utrke za najmlađe - sve je spremno za vrhunski trkački vikend.

Vrste utrka u kojima možete sudjelovati su: polumaraton i štafeta, 10K Run, Family Run i Lino Kids Run. Osim klasičnog polumaratona velika novost ove godine je i štafeta, a prijaviti se mogu svi s najmanje 16 godina.

Posebne staze i nagrade za mališane

U okviru porečkog Plava Laguna Polumaratona održat će se niz utrka Lino Kids Run za najmlađe. Pod pokroviteljstvom Podravke, mališani će se moći rekreirati, zabaviti i osvojiti nagrade. Iznimno je važno od malih nogu učiti djecu zdravim sportskim navikama jer su aktivna djeca zdravija i uspješnija. 

Za najmlađe će biti  pripremljene posebne staze od 400 pa do 1800 metara, a mogu se natjecati već od 4 godine. 

Sve trke na rasporedu su u subotu 24. ožujka, od 15 do 16,30 sati, a start je ispred hotela Parentium Plava Laguna. Posebno skrojene utrke za ulazak djece u trkački svijet, pratit će i bogat zabavni program, a dječje utrke su u potpunosti besplatne

Prvih 150 sudionika dječjih utrka očekuju nagrade, a zainteresirani se prijaviti mogu na www.lagunaporec.com

Obiteljska utrka duga je 3,5 kilometara

Za obitelji koje vole zajedno trčati osmišljen je Family Run, obiteljska utrka duga 3,5  kilometara. Staza se proteže kroz kampove Zelena Laguna i Bijela uvala, a početak utrke je u subotu u 11 sati ispred kampa Zelena Laguna.

Za sve utrke još uvijek se možete prijaviti na internetskim stranicama Plave Lagune ili na dan utrke u Laguna Loungeu u Zelenoj Laguni.