Obavijesti

Promo sadržaj

Prava poslastica za sve ljubitelje lika i djela Dine Dvornika!

Prava poslastica za sve ljubitelje lika i djela Dine Dvornika!
4

Koncert povodom 15.Obljetnice Dine Dvornika „Jače manijače „ official tribute Dino Dvornik band 18.03.2023. – Metropolis club

Koncertna večer posvećena kralju funka vraća se u klub gdje je i sve krenulo-novozagrebačku oazu dobre zabave Metroplis club!! Ova posebna večer obilježava 15. obljetnicu Dinine smrti i nakon 2 godine ne nastupanja pred zagrebačkom publikom u čast kralja funka! Sve fanove Dine Dvornika čeka prava koncertno-plesna poslastica – program pod nazivom “Jače manijače”! Uz simboličan naziv večeri s jednim od Dininih najenergičnijih hitova svi posjetitelji će moći uživati u pravim funky ritmovima u bogatoj izvedbi glazbenih virtuoza iz banda Official Tribute to Dino Dvornik. Odlična svirka će se još dodatno začiniti sa najvećim pop funky plesnjakom u gradu! Inače pjesmu Ramba Amamdeusa Jače manijače Dino Dvornik je osamdesetih prabcio u pravu plesnu bombu koja je postala neizostavni dio svakog podija!

U ovaj pravi funky vremeplov vraća vas provjerena ekipa, glazbenici koji su intenzivno sudjelovali na koncertima i studijskim projektima Dine Dvornika. Band čine vrhunski bubnjar Damir Šomen, koji je s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te s njim snimio i kultni album „Live in Munchen”. Na klavijaturama je Gojko Tomljanović, također nekadašnji član Songkillersa s albuma “Live in Munchen”. Na gitari je Zoran Jager, gitarista i osnivač kultne grupe The Bastards, a basista Alen Svetopetrić jedan je od naših najboljih basista. Voditelj Dino Dvornik Tribute benda Ivica Premelč je na saksofonu. U bendu je jedan od naših najboljih vokala Mario Huljev. Sa ovakvom postavom energije neće faliti za pravu funky live atmosferu!

Najrasplesaniji tulumi zasigurno se odvijaju na plesnom podiju Metropolis cluba u poznatom štimungu koji nas pomalo vraća u dobra stara vremena otkuda se i lansirala ovu posvetu najvećem muzičkom majstoru na ovim prostorima. Iako nas je kralj funka prerano napustio njegovi hitovi koji su i onda bili ispred svog vremena i dan danas pronalaze svoje fanove.

Svi njegovi albumi su uvijek bili u vrhu hrvatske produkcije, nekima je dotakao svjetske produkcijske razmjere, a live nastupi bili su nabijeni energijom i specifičnim plesom, te odličnom izvedbom. Kao i svaki muzički genijalac Dino je uvijek iza sebe imao muzičke virtuoze i pravu energiju, a upravo ta energija bacit će vas 18.03.2023. u pravi funky trans!

Prije i nakon koncerta za dobru atmosferu je zadužen naš resident DJ SISH i DJ Sammy uz gosta iznenađenja, zato u dobrom ritmu možete ostati i nakon koncerta.

Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti u sustavu ENTRIO.HR po pretprodajnoj cijeni od 8 eura te na šanku kluba Metropolis svakim danom od 11:00h- 23:00h.

Mogućnost rezervacije separea, visokih stolova a za više informacija na: 091 440 0302 ili na info@metropolisklub.hr.

Vaš Metropolis club - gdje vrijeme staje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura