Promo sadržaj

Komentari 0

Pravi božićni miris postoji, neka zavlada i u vašem domu!

Pravi božićni miris postoji, neka zavlada i u vašem domu!

Što je to pravi božićni miris? Je li to miris citrusa, cimeta? Božićne jelke, borovih grančica, miris kolača, badema, vanilije, oraha, topljene čokolade? Ili možda miris tople vatre, drveta? Nekome je to zasigurno miris slasnog pečenja, pa uz to kuhanog vina... a netko bi se složio sa svime navedenim

Miris je osjetilo koje nas instantno povezuje s najdubljim emocijama i sjećanjima. Koliko vas je puta miris pečenih kolača ekspresno vratio u djetinjstvo i podsjetio na najbolje mamine vanilin kiflice? Ili pak miris kuhanog vina na najluđe blagdanske mladenačke noći? Miris borovih iglica na obiteljski ugođaj toplog i sigurnog doma i dječju opčinjenost svjetlošću lampica.

Ne trebate više čekati na te mirise i nadati se da ćete ih susresti negdje usput, lutajući gradom. Do sada su Aroma čarobnjaci radili mirise isključivo za profesionalnu upotrebu. Znate li onaj poseban ugođaj u posebnim prozračnim i opuštenim trgovinama? Baš taj ugođaj stvoren je posebnim mirisnim notama koje vas uvode u čaroban svijet u kojem je sve ljepše, mirisnije, ugodnije, potpunije.

Sada su, po prvi puta, stvorili miris za kućnu upotrebu. Jer, mirisi Božića i pripadaju domu i obiteljskom ozračju. Zimzelena jela baza je ove božićne mirisne čarolije, a uz mješavinu sočnih naranči, toplog cimeta i klinčića stvorit će božićno ozračje u vašem domu, vikendici, apartmanu, samo za vas ili za goste koje dočekujete širom otvorenih vrata.

Božićni miris je prvi limitirani sezonski miris u Aroma kolekciji mirisa za dom, a kreiran je i izrađuje se u Francuskoj. Aroma mirisi na tržištu i svuda oko nas prisutni su već osam godina, a upravo je Božić bio inspiracija da sa svojim mirisnim kreacijama uđu i u intimnije prostore i obiteljske domove transformirajući ih u mirišljave oaze.

Ako ste ovih dana u šetnji ili jurnjavi Zagrebom, oko Pothodnika ulovili taj poznati miris, baš tu notu koja vas je povezala s najljepšim osjećajem Božića, to je bio Aroma Božićni miris. Predstavljen je stvarno, mirisno, pravom multisenzornom GO2Digitalnom kampanjom, putem njihovih digitalnih ekrana koji, osim što ih gledate, ispuštaju i mirise, pa ih možete uistinu i osjetiti.

Najljepši Božićni miris dostupan je u varijanti spreja ili mirisnog ulja za Aroma AD1 uređaj. Potražite ga na Aroma webshopu i uživajte u potpunom i neograničenom blagdanskom ozračju.