Obavijesti

Promo sadržaj

Pred nama je konferencija ChalLEANge koja mijenja Hrvatsku

Pred nama je konferencija ChalLEANge koja mijenja Hrvatsku
8

Inovativni pristupi koji će biti predstavljeni inspiracija su za hrvatsku privredu

Hrvatska privreda i poslovni subjekti ispred sebe imaju mogućnost za veliki uzlet i napredovanje. Međunarodna konferencija ChalLEANge, koja se u Zagrebu održava 15. studenog, ponudit će rješenja i iskustva provedenih projekata koja će mnogima itekako unaprijediti poslovanje i staviti ih uz bok vodećima. Više od 500 sudionika slušat će 50 govornika u CineStar dvoranama Z Centra na panelima koji su podijeljeni u 5 tema. Ovo je ujedno i 13. izdanje GALP konferencije.

„Iza nas je više od 300 provedenih projekata. Svi oni su imali izravan, itekako značajan rast svako u svom segmentu poslovanja i djelovanja. Na ovogodišnjoj konferenciji ChalLEANge iz prve ćemo ruke ćuti iskustva sudionika, ali i mi kao organizatori ponuditi rješenja koja momentalno mijenjaju poslovanje i život na bolje!“ – izjavila je Anja Štefanić ispred Culmene – organizatora konferencije.

Konferencija je otvorena za sve, a namijenjena je posebno za zaposlenike tvrtki raznih industrija, poduzetnike, članove uprava, direktore, akademike, predstavnike vlade, poslovne lidere, stručnjake iz područja digitalne tehnologije, inovatore, investitore, stručnjake za održivost i zaštitu okoliša, vlasnike poduzeća, managere, novinare, studente, i sve ostale zainteresirane sudionike.

Jedna od ključnih tema konferencije je Lean menadžment, koji je postao sve važniji u poslovnom svijetu. Lean metodologija potiče kontinuirano poboljšanje, eliminaciju rasipanja i optimizaciju procesa kako bi se postigla veća učinkovitost i zadovoljstvo klijenata. Na konferenciji će biti predstavljene najnovije tehnike i alati za implementaciju Lean principa u različitim industrijama.

Ova jedinstvena konferencija okuplja vrhunske stručnjake iz područja digitalne transformacije, informacijske tehnologije i umjetne inteligencije kako bi istražili najnovije trendove i inovacije i na tim područjima. Posvetit ćemo se temama koje su ključne za uspjeh organizacija u digitalnom dobu. Fokusirat ćemo se na digitalnu transformaciju i njezinu ulogu u oblikovanju budućnosti poslovanja.

Green dio konferencije, bit će mjesto održavanja inspirativnih predavanja, panel-diskusija i radionica usmjerenih na razumijevanje izazova i mogućnosti koje pruža zelena, cirkularna ekonomija. Govornici će podijeliti svoja iskustva, istaknuti primjere najbolje prakse i razgovarati o najnovijim tehnološkim inovacijama i trendovima koji podržavaju održivi razvoj.

Leadership dio je pak ključni faktor uspjeha svake organizacije, stoga će na konferenciji biti obrađene teme vezane uz razvoj vještina lidera i upravljanje timovima. Sudionici će imati priliku čuti inspirativne govore, sudjelovati u panelima i radionicama te stvoriti nove veze s drugim stručnjacima iz područja leadershipa.

Za sve one koji počinju tu je Startup dio konferencije. U tom će dijelu biti prezentacije i pitchanje ideja. Start-up timovi iz različitih industrija bit će odabrani da prezentiraju svoje inovativne projekte pred publikom i na taj način predstavit će se tržištu.

Partneri konferencije su Hrvatski Telekom, LARQ i INNOM Savjetovanje, zlatni sponzori konferencije su Klimaoprema, Franck i poliklinika Binova, a sponzori konferencije su Croccantino, Lean Scheduling Europe, Energetski institut Hrvoje Požar te Pastor.

Više informacija o samoj konferenciji može se pronaći na službenoj web stranici: www.culmena.hr/galp, dok se ulaznice mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Roditelji, ovo trebate znati o školskim putovanjima vaše djece
PROMO

Roditelji, ovo trebate znati o školskim putovanjima vaše djece

Digitalna transformacija turizma je nužna, pa i organizacija izleta i putovanja za mlade. Koji sve čimbenici pokreću putovanja generacije Z i zašto će od rujna biti sve drukčije u planiranju maturalnih putovanja, otkriva vlasnik agencije specijalizirane za školske izlete i maturalce