Obavijesti

Promo sadržaj

Predivni modeli zavjesa kao stvoreni za jesensko – zimske dane

Predivni modeli zavjesa kao stvoreni za jesensko – zimske dane
3

U jesen i zimu dobro je utopliti dom uz pomoć težih, gušćih tkanina koje štite od hladnog zraka. Osim toga, uvijek je zabavno unijeti malo promjene u uređenje svog doma. Jesen nam donosi bogate i tople boje i nijanse koje će se dobro uklopiti u svaki stil uređenja. Bez obzira prilagođavate li zavjese sezoni ili jednostavno želite promjenu, donosimo vam nekoliko trendi ideja za inspiraciju

Duge zavjese zemljanih tonova 

Duge i teške zavjese odličan su način da zadržite toplinu u svom domu. Zavjese koje idu skroz do poda osobito su učinkovite za područja sklona propuhu.  Za savršeno jesensko uređenje odaberite duge zavjese u vrlo popularnim jesenskim tonovima, poput smeđe ili narančaste. Odvažna jesenska paleta boja najbolje funkcionira uz mnogo neutralnih tonova za ravnotežu. Kako zavjese u, primjerice, narančastoj boji ne bi preplavile prostor, kombinirajte ih uz elemente u sivkastim tonovima i podove od svijetlog drveta.

Terakota je IN

Terakota polako, ali sigurno postaje omiljena boja dizajnera interijera. Daje prostoru toplinu i stvara savršeni balans u minimalističkim uređenjima. Uz toplu terakotu pri odabiru palete boja za interijer izbjegavajte hladne bijele tonove i radije birajte mliječne i bež nijanse. Ako želite nešto originalnije, kombinirajte zavjese u boji terakote uz plave ili tamno sive elemente u prostoru.

Hladni zen tonovi  

Kad ste u prirodi, okruženi šumom ili jezerom osjećate se svježe i opušteno? Ako upravo taj osjećaj želite prenijeti u svoj dom, birajte hladne duboke tonove koji će vas asocirati na prirodu. Tamno plave i tamno zelene zavjese stvorit će opuštajuće zen okruženje. Idealne su za dnevne boravke i spavaće sobe i dat će umirujući ton cijeloj prostoriji.

Začinite neutralno

Jesen je sama po sebi sezona u kojoj se izmjenjuju hladno i toplo vrijeme, teški i lagani materijali, duga i kratka odjeća. Jesensko uređenje interijera zahtijeva također malo kombiniranja. Uravnotežite spavaću sobu dubokih hladnih boja svijetlim i mekim zavjesama. Kombinacija svijetlih i tamnih boja idealna je za stvaranje ravnotežu u prostoriji. Začinite svoje neutralne prostore zavjesama boje cimeta, boje kurkume ili pistacija zelene.

Moderno s uzorkom

Ako tražite zavjese koje nadopunjuju minimalistički uređen prostor, odaberite zavjese s razigranim uzorkom. Jednostavni, ponavljajući uzorci poput pruga, sitni geometrijski uzorci ili uzroci poput listova savršena su kombinacija za moderno uređene domove. Uzorak na zavjesama privući će svu pažnju na sebe, zato ih birajte u sobama u kojima nema puno drugih dekorativnih uzbuđenja.

Više zavjesa pogledajte na web stranici TepihLand.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve