Obavijesti

Promo sadržaj

Prednosti online medicinskog savjetovanja i kupovine lijekova putem interneta

Prednosti online medicinskog savjetovanja i kupovine lijekova putem interneta
2

U modernom se svijetu mijenja način poslovanja mnogih struka, pa tako i medicinske. Doktori u pravilu ne dolaze u kućne posjete, a od nedavno ni Vi ne morate otići u ordinaciju za stručni medicinski savjet.

Sve je popularnije online medicinsko savjetovanje gdje mnogi doktori stručne prakse ili drugih profesija nude svoje usluge putem interneta.

Moguće je ne samo potražiti savjet, već i dobiti dijagnozu bez odlaska u bolnicu te zatražiti terapiju preko interneta. Mnogima će to biti velika promjena i unatoč prednostima ostaju pri klasičnom obliku medicinskog savjetovanja. Stoga smo sastavili listu prednosti medicinskog savjetovanja i kupovine lijekova preko interneta.

Pristup stručnjacima različitih područja

U ovakvom obliku medicinskog savjetovanja, niste ograničeni sredinom u kojoj živite. Poslovanjem preko interneta omogućen Vam je pristup doktorima šireg područja, čak i izvan Vaše zemlje. Ovo je velika prednost u odnosu na standardnu praksu te je najbitnija onima iz manjih sredina koji nemaju velik izbor liječenja.

Izbjeći ćete čekanje u ordinaciji

Internet radi 24 sata dnevno, 7 dana tjedno što Vam omogućava da zatražite konzultacije u svakom trenutku. Također, ne morate čekati na red u malim čekaonicama punim drugih bolesnika te ćete izbjeći dodatnu zarazu. Opće je poznato da se u zdravstvu uvijek dugo čeka na dogovor termina i na sam pregled. Online medicinske konzultacije savršeno su rješenje ovog problema i uvelike će pomoći starijim i nepokretnim osobama te pojedincima s bolestima imunološkog sustava kojima odlazak u bolnicu predstavlja problem ili čak opasnost od zaraze drugim bolestima.

Uštedite novce

Manji broj pregleda prekriven je zdravstvenim osiguranjem što često znači velike naknade za kratke konzultacije. Još veći problem imaju osobe koje si ne mogu priuštiti zdravstveno osiguranje iz niza razloga (poput nezaposlenosti ili siromaštva), a koje obolijevaju jednako kao i drugi ljudi. U modernom svijetu medicinske usluge mogu predstavljati luksuz koji si ne može svatko priuštiti, a internetsko savjetovanje uglavnom je puno jeftinije od standardnih konzultacija uživo. Ovo je prednost koja vrijedi za svakoga, ali će pogotovo biti od značaja onima koji su u težoj financijskoj situaciji.

Velik izbor lijekova

Pri kupovini lijekova putem interneta niste ograničeni izborom koji nudi Vaša ljekarna ili grad. Možete birati od niza različitih terapija ovisno o informacijama koje dobijete od stručnjaka ili na temelju iskustva drugih ljudi. Zvuči neobično, no terapija za istu bolest može varirati ovisno o mjestu stanovanja pa tako i efikasnost liječenja ovisi o jednoj tako trivijalnoj stvari.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu