Predsjednik Hisense grupe Fisher Yu predstavio je inovacije na sajmu IFA 2023 | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Predsjednik Hisense grupe Fisher Yu predstavio je inovacije na sajmu IFA 2023

Predsjednik Hisense grupe Fisher Yu predstavio je inovacije na sajmu IFA 2023
5

Hisense je na IFA sajmu predstavio sveobuhvatnu ponudu proizvoda za dom pod okriljem slogana "Go Tech, and Beyond"

Globalna korporacija Hisense debitirala je kao vodeći partner IFA-e glavnom prezentacijom na sajmu. Predsjednik Hisense grupe Fisher Yu održao je govor na temu budućnosti tehnologije ("The Scenario-driven Future of Tech"). Obećao je da će tvrtka nastaviti imati pristup vođen inovacijama i fokusirati se na visokokvalitetni rast u zemlji i inozemstvu, te je najavio da će Hisense biti službeni partner UEFA EURO 2024™, trećeg uzastopnog zajedničkog turnira -  UEFA EURO. 

Hisense je postigao golem uspjeh u međunarodnom širenju, sada je Hisense tvrtka koja posluje u više od 160 zemalja i postaje drugi najveći svjetski proizvođač TV-a 2022. godine. Korištenjem zaslona za povezivanje integriranih mreža i usluga u oblaku te pružanjem personaliziranih usluga kroz pristupe temeljene na scenarijima, Hisense je uspostavio snažan tehnički sustav: "Ekrani, operativni sustavi i platforma". Ubuduće, Hisense planira proširiti svoju mrežu zaslona i kontinuirano poboljšavati svoj VIDAA OS sustav i ConnectLife platformu. Također se nada poboljšanju personaliziranih usluga i poboljšanju ukupnog korisničkog iskustva. 

Oblikovanje tehnološke budućnosti usmjerene ka potrebama korisnika 

Na ovogodišnjem sajmu IFA, Hisense predstavlja svoju osnovnu ponudu proizvoda za dom i inovativne tehnologije za povezani život pod temom "Go Tech, and Beyond", s najnovijim lansiranjima i najnovijim dostignućima u svom portfelju. To uključuje  televizore modela UX, U8 i Laser TV, hladnjak serije PureFlat s pametnim velikim zaslonima i proizvode za kuhanje, pranje posuđa i rublja. 

Hisense također koristi svoje prisustvo na sajmu IFA kako bi naglasio inovativnu tehnologiju koju nudi i prikazao snagu te interaktivnost palete proizvoda. Osim toga, na Hisense je na ovogodišnju IFA-u donio i trofej UEFA EURO 2024™, nakon prethodne objave o sponzorstvu turnira. Posjetitelji su mogli vidjeti trofej te se s njime fotografirati.  

Uz neke od najnovijih proizvoda, izložene su i najnaprednije Hisense tehnologije, uključujući iznimnu kvalitetu slike, VIDAA i ConnectLife. Platforma ULED X pomiče granice kvalitete slike zahvaljujući uzbudljivim inovacijama kao što su Hi-Light optički sustav, Hi-View Engine X čipset i najsuvremenije komponente zaslona Obsidian. Operativni sustav VIDAA podiže ljestvicu za streaming sadržaja, pružajući neusporedivu vrijednost s vrhunskim sadržajem, vrhunskim značajkama i isplativim hardverom. ConnectLife se fokusira na potrebe korisnika za zdravljem, praktičnošću i uštedom energije, pružajući korisnicima širok raspon scenarija i usluga uključujući pametne kuhinje, pametnu energiju, pametne usluge, pametno pročišćavanje zraka te pametnu njegu. Hisense je također razvio sljedeću generaciju digitalnog laserskog motora (LPU) koristeći vlastitu tehnologiju. Može precizno kontrolirati svjetlo na nanoskali, postižući širok raspon boja i ispravnu obnovu boja. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Mister Džirlo mini električni automobili najprodavaniji na svijetu za male udaljenosti
PROMO

Mister Džirlo mini električni automobili najprodavaniji na svijetu za male udaljenosti

Danas samo za čitatelje u posebnoj ponudi i po posebnoj cijeni predstavljamo model x7!

Keight Hotel Opatija, prvi hrvatski Curio Collection by Hilton otvoren u Opatiji
PROMO

Keight Hotel Opatija, prvi hrvatski Curio Collection by Hilton otvoren u Opatiji

Smješten u srcu grada Opatije, Keight Hotel Opatija moderna je oaza u slikovitom okruženju.
Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...
UPOZNAJTE MINI-VATRENE

Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...

Neki su bili mirni kao djeca, drugi su jedva čekali izvesti psinu, a neki su, nažalost, morali kao klinci proživjeti strahote rata. Obožavali su nogomet kao djeca, a sada nas predstavljaju na Euru. Upoznajte 'mini vatrene'!