Obavijesti

Promo sadržaj

Predstavljena momčad za novu sezonu VK Jug

Predstavljena momčad za novu sezonu VK Jug
5

Predstavljanje momčadi VK Jug Croatia osiguranje, najuspješnijeg hrvatskog sportskog kolektiva, održano je večeras u Culture clubu Revelin, čemu je prethodilo zajedničko fotografiranje na Stradunu i ispred crkve Svetog Vlaha

. Jugaši se ovim putem posebno zahvaljuju CC Revelin, kao i Studentskom zboru Sveučilišta u Dubrovniku, koji su za potrebe predstavljanja momčadi, ustupili jedan dio svog termina.

Program započeo u 22,30 sata nastupom klape 'Contra', a potom i DJ eMBee-ja, a oko 00,30 sati, predstavljena su 23 mladića i članovi stručnog stožera koji će ove sezone predstavljati klub u četiri natjecanja, i pokušati ponoviti proteklu, natrofejniju u povijesti kluba, kada su osvojene četiri titule.

Osim šesnaestorice prekaljenih 'fajtera' od lani, nazočni navijači u Revelinu posebno su pozdravili i sedmoricu golobradih mladića, Jugovih juniora, koje je trener Vjekoslav Kobešćak ove sezone priključio prvoj momčadi.

Jug će u novoj sezoni izgledati ovako:

Marko Bijač, Toni Popadić, Toni Jarak, Antonio Vukojević (vratari)

Marko Macan, Hrvoje Benić, Nikola Pavličević, Marko Žuvela (bekovi)

Luka Lončar, Josip Vrlić, Mavro Farčić (centri)

Loren Fatović, Maro Joković, Xavi Garcia, Pavo Marković, Marko Ivanković, Felipe Perrone, Paulo Obradović, Jacob Merčep, Filip Kržić, Kristijan Čulina, Ivo Brailo, Petar Pejić (vanjski)

Vjekoslav Kobešćak (trener), Tomislav Tomaž Jurišić, Đani Pecotić (pomoćni treneri), Dajana Karaula (kondicijski trener), Maro Balić (trener vratara).

Nova sezona za Jug CO kreće u srijedu 19. listopada kada u Gružu gostuje Budva u sklopu prvog kola Regionalne lige.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Baby boom u Slavoniji i Podravini
PROMO

Baby boom u Slavoniji i Podravini

Već imaju jasličku, vrtićku i predškolsku grupu, a očekuju još dvadesetak prinova koje će dohraniti i pustiti u prirodu. U Dravskoj priči u Virovitičko-podravskoj županiji nikad nije dosadno