Obavijesti

Promo sadržaj

Predstavnici domaće elektronske glazbe na najvišem zagrebačkom rooftopu

Predstavnici domaće elektronske glazbe na najvišem zagrebačkom rooftopu
6

Iz radijskog etera u event industriju – predstavnici domaće elektronske glazbe na najvišem zagrebačkom rooftopu

Nakon šest mjeseci etera, INSITE se s Radija 808 vraća u formatu clubbing eventa. Danas će se od 18:00 do ponoći, na krovu najvišeg zagrebačkog nebodera, održati INSITE OFF-AIR powered by BULLDOG gin. Tom Bug, Sicillio, Bosk i Chuba Chubs puštat će glazbu u Rooftop baru Lateral na 26.katu (Strojarska ulica 20), a za vizualne instalacije zaslužna je Monika Milas - članica kolektiva Mediummovement. Cijena ulaznice je 100 kuna, a ulaz je moguć isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu.

Podrška domaćoj i regionalnoj sceni

INSITE kao brend nastoji promovirati domaću i regionalnu glazbeno-umjetničku scenu. Cilj je izgraditi multimedijsku platformu kojom bi se lokalnom stanovništvu i turistima pobliže predstavila hrvatska moderna scena. Kroz proteklih pola godine u emisiji je sudjelovalo 35 umjetnika i organizatora koji su razgovorom o iskustvu na sceni i gostujućim DJ setovima jednom tjedno upotpunjavali program Radija 808. Većina gostiju početkom godine nije imala uvjete za rad radi lockdowna, stoga je cilj bio pružiti medijski prostor djelatnicima event industrije zbog nemogućnosti rada u pandemiji. Budući da su se od nedavno otvorile mogućnosti za organizaciju događaja za javnost, INSITE se proširio na event industriju te se od prosinca vraća i u podcast formatu.

Izvođači

Večer otvara mladi perspektivni DJ Chuba Chubs, jedan od osnivača kolektiva Moxie Grooves. Od 18:00 do 20:00 zagrijat će podij u groovy stilu, snažnim vokalima i deep house zvukovima.

U 20:00 nastupa osnivač i glavno lice Dobrog Housea, DJ i producent Tom Bug. U svojih 20 godina karijere, Tom Bug je bio proglašen za najboljeg hrvatskog DJ-a te je svirao po brojnim domaćim i stranim klubovima. Ove godine je Dobar House dobio Ambasador nagradu za najbolju izdavačku kuću godine.

Posljednja dva sata večer će zaokružiti Sicillio i Bosk. Dvojac će u svojim b2b setom zatvoriti večer deep tech i tech house zvukom. Sicillio je član kolektiva MYUZ koji je prošle godine dobio nagradu za najbolju klubsku večer. Donedavno je Bosk predvodio poznate nedjeljnje partije u Zagrebu, SunSesh, a trenutno je član novog kolektiva Staple.

Cijeli prostor upotpunit će Monika Milas, akademska umjetnica i članica kolektiva Mediummovement. Svojim projekcijama i vizualima bar će transformirati u audiovizualni doživljaj s pogledom na cijeli grad.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.