Obavijesti

Promo sadržaj

Pregled najskupljih transfera ovoga ljeta

Pregled najskupljih transfera ovoga ljeta

Oko 440 transfera dogovoreno je u ovom prijelaznom roku širom europskih liga, a u najozbiljnijim poslovima utrošeno je 1,5 milijardi eura

Narednih mjeseci sportsko klađenje sigurno će postati još zanimljivije kada se uzme u obzir da će fluktuacija nogometaša u najozbiljnijim europskim klubovima postajati sve veća.

Naravno, obnovljene momčadi opet će zaintrigirati maštu i kombinacije online kladionica. Bit će zanimljivo vidjeti u kojem će smjeru ta priča s transferima otići. Kada govorimo o najskupljim transferima, vodeće mjesto još uvijek drži Aurelién Tchouaméni. Francuski veznjak nedavno je za 80 milijuna eura plus 20 milijuna bonusa prešao iz Monaca u madridski Real.

U sličnom aranžmanu dogovoren je prelazak Darwina Núñeza iz Benfice u Liverpool. Englezi pišu da je transfer iznosio 75 milijuna eura, plus 25 milijuna eura bonusa.

Ako je vjerovati informacijama koje redovito servira Fabrizio Romano, talijanski stručnjak za transfere, prelazaka Brazilca Raphinhe iz Leedsa u Chelsea za 70 milijuna eura uskoro bi trebao biti treći najveći transfer ovog ljeta. Dogovor između klubova je navodno već postignut i brazilski reprezentativac karijeru će nastaviti u redovima Bluesa. Leeds je prihvatio ponudu Chelseaja od približno 70 milijuna eura uz dodatne bonuse. Chelsea će Leedsu isplatiti cijelu cifru u gotovini.

Raphinha je bio jedan od najtraženijih igrača u ovom prijelaznom roku. Želio ga je i Arsenal, no Topnici se nisu uspjeli dogovoriti s Leedsom. Barcelona je također poslala ponudu danas, ali ni Španjolci nisu uspjeli nadmašiti Chelsea i njegovu bogatu ponudu. Romano dodaje da su u tijeku razgovori između Chelseaja i igračevih agenata, a čim se usuglase, Raphinha će se priključiti momčadi Thomasa Tuchela.

Romano je na kraju podvukao i informaciju da Chelsea intenzivno pregovara s Manchester Cityjem oko transfera Raheema Sterlinga. Engleska zvijezda je vrlo blizu prelaska u Chelsea. No, s najvećom pažnjom svjetski će mediji pratiti na koji će način Erling Haaland oplemeniti igru Manchester Cityja. Norvežanina su Englezi dortmundskoj Borussiji platili 51,5 milijuna funti. Ako ćemo se ravnati prema Haalandovu dosadašnjem učinku na nogometnim travnjacima, sigurno će njegov broj pogodaka opet biti jako čest tip na kladionicama. Pomalo u drugom planu ostao je prelazak Federica Chiese iz Fiorentine u Juventus. Taj transfer iznosio je 34,1 milijuna funti, a Chiesa je stavio potpis na dvogodišnji ugovor. Sjajan posao opet je napravio Red Bull Salzburg koji je napadača Karima Adeyemija prodao dortmundskoj Borussiji u transferu vrijednom 32,1 milijun funti. Adeyemi je lani u austrijskom prvenstvu postigao 23 pogotka. Riječ je o jednom od najtalentiranijih mladih napadača na svijetu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume