Obavijesti

Promo sadržaj

Preostalo je još nekoliko dana za osvajanje Audija!

Preostalo je još nekoliko dana za osvajanje Audija!
2

U samoj smo završnici nagradne igre koja ima najbogatiji fonda nagrada nagradna igra"Bogate nagrade Tommy daruje i Vašu vjernost nagrađuje", čiji ukupni fond nagrada ima vrijednost veću od pola milijuna kuna

Nagradna igra koja je započela 20. studenoga, a traje do nedjelje 20.11.2016.g. , te u tih osam tjedana samo budžet tjednih nagrada iznosi 160.640 kuna.

Svaki tjedan Tommy je dijelio četiri tjedne nagrade:

·         10.000 kuna na American Express kartici

·         iPhone 6s

·         LED televizor LG 43 inča i

·         tisuću kuna na Amexu.

Dakako, najatraktivnije su dvije glavne nagrade na završetku nagradne igre, dva najnovija automobila Audi A3 sportback. Tu su i brojne druge nagrade: novčani dobici, mobitel, laptop, televizor, iPad, Playstation, sat.
Za sudjelovanje u izvlačenju tjednih nagrada potrebno je putem SMS poruke, s osobnim podacima, poslati pet kodova koji su otisnuti na dnu računa za svakih potrošenih 50 kuna. Priliku za sudjelovanje u završnom izvlačenju i osvajanje jedne od 10 glavnih nagrada može se ostvariti ako se na isti način sakupi 10 kodova. Dodatni kodovi mogu se dobiti kupovinom bilo kojeg proizvoda određenih brendova koji su istaknuti na policama. 
Pored nagradne igre Tommy je svojim kupcima osigurao i program vjernosti "Kupnja s dodatnim popustom" u kojem se sakupljanjem naljepnica i popunjavanjem knjižice osigurava popust od 10 posto na ukupnu kupovinu. Za kupovinu od 50 kuna na blagajnama svih Tommyjevih prodavaonica dobiva se jedna naljepnica koja se lijepi u za to predviđeni prostor na nagradnoj knjižici. Popunjena knjižica osigurava jednokratni popust od deset posto na sljedeću kupovinu. Taj se popust može ostvariti najkasnije do 30. studenoga, a može se koristiti samo za račun u ukupnom iznosu do 2.500 kuna. Dodatnu naljepnicu može se dobiti kupovinom odabranih 30 proizvoda koji su istaknuti oznakom na polici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!
PROMO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!

Uz novo povećanja poreza, posebice povećanja oporezivanja dividendi, sve više hrvatskih poduzetnika odlučuje se na otvaranje tvrtke u inozemstvu.

Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!
PROMO

Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!

Magazin Story slavi 22. rođendan i daruje čitateljima ekskluzivan poklon – narukvicu Borboleta! Odaberite između 8 trendi modela s daškom tradicije. Story + Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja i zablistajte uz ovaj luksuzan nakit
Kad Karlovačko časti, svi slavimo!
PROMO

Kad Karlovačko časti, svi slavimo!

Naše druženje traje već punih 170 godina i ne planira stati - trenuci provedeni među svojima su oni koje ćemo pamtiti zauvijek.