Obavijesti

Promo sadržaj

Preporuči prijatelju INA Loyalty aplikaciju i oboje ste na dobitku

Preporuči prijatelju INA Loyalty aplikaciju i oboje ste na dobitku
2

Osim popusta na gorivo, članovi INA loyaltya imaju priliku osvojiti i uzbudljive nagrade te ostvariti pravo na ostale pogodnosti kojima INA redovito nagrađuje vjernost svojih kupaca

Zna to već više od 300.000 zadovoljnih članova INA Loyalty programa koji unazad zadnjih godinu dana već uživa u raznim pogodnostima i iznenađenjima ovog popularnog i nadasve originalnog programa vjernosti. Od popusta na gorivo tu su i uzbudljive nagrade, posebne promocije i ostale pogodnosti kojima INA redovito nagrađuje vjernost svojih kupaca. Uz to, sve je vrlo moderno jer je cjelokupni program popraćen INA Loyalty mobilnom aplikacijom koja je na jednostavan i brz način suputnik kupcima u sakupljanju bodova i realizaciju pogodnosti. Za sve one koji još nisu članovi važno je spomenuti da se bodovi u INA Loyalty programu skupljaju na vrlo jednostavan način – dobivaš ih za svaku litru kupljenog goriva i za gotovo svaku kunu potrošenu na proizvode ili usluge na Ininim maloprodajnim mjestima. Kada se pridružiš programu, postaješ član u statusu Blue. S daljnjim prikupljanjem bodova, možeš mijenjati statuse i dobiti pristup različitim pogodnostima statusa Blue, Silver, Gold ili VIP. INA Loyalty članovima sada je omogućeno da dobre vijesti šire dalje i iznenade svoje prijatelje ili bližnje.

*Iz bodovanja su isključene cigarete, vinjete, novine i časopisi, bonovi za mobilne telefone, poklon kartice, srećke te usluge poput aplikacija Aircash, DPD paketa, plaćanja računa i servisa Paysafecard.

Iznenadi svoje prijatelje!

Pozvati prijatelja u INA Loyalty program i doći do nagrada za oboje nikada nije bilo lakše. Unaprijeđena verzija aplikacije donosi ti novu funkciju/opciju „Pozovi prijatelja“. Upotrijebi je i pošalji željenoj osobi pristupni kôd INA Loyalty programu i oboje ste na dobitku nakon njegove prve transakcije INA Loyalty karticom. Oni koji ne koriste aplikaciju već fizičku INA Loyalty karticu, pristupni kôd mogu podijeliti i putem INA Loyalty web stranice. Za uspješnu preporuku, oba člana dobivaju i 100 bonus bodova, a preporučitelj može godišnje sakupiti do čak 500 bodova na taj način.

Odlično zar ne? Stoga požuri jer ova promocija traje od 15. 7. do 15. 8. 2021.

Kako se možete uključiti u INA Loyalty?

Ako još nisi član INA Loyalty programa to možeš postati brzo i jednostavno, preuzimanjem INA Loyalty aplikacije, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnom mjestu. INA Loyalty aplikacija je dostupna za Android i iOS pametne mobilne uređaje, a svaki korisnik aplikacije odmah dobiva 50 bodova na svoj INA Loyalty račun. Odmah nakon registracije u program dobivaš i dar dobrodošlice – kavu po izboru!

Iskoristi priliku i uživaj u izazovima, instant nagradama i brojnoj drugoj ponudi koju ti pruža članstvo u INA Loyalty programu.

Google Play
App Store

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Flora Art 2024. - Natjecanje kup florista
PROMO

Flora Art 2024. - Natjecanje kup florista

Obrtnička komora Zagreb zajedno sa Udruženjem obrtnika grada Zagreba u suradnji s Zrinjevcem sudjeluje u organizaciji Kupa florista koji će se održati u vrijeme održavanja Međunarodne vrtne izložbe Floraarta.

Proširite svoju kreativnost s novom značajkom Ultra Speed Snapshot na HUAWEI Pura 70
PROMO

Proširite svoju kreativnost s novom značajkom Ultra Speed Snapshot na HUAWEI Pura 70

HUAWEI Pura 70 Ultra donosi industrijski vodeći unos svjetla na kameri mobilnog pametnog telefona.
'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'