Obavijesti

Promo sadržaj

Pretvorite Crni petak u Giving Friday i pomozite djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi

Pretvorite Crni petak u Giving Friday i pomozite djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi

Petu godinu za redom dm će donirati pet posto ukupnog prometa koji ostvari na Giving Friday. Budite dio inicijative #GivingIsTheNewBlack i svojom kupnjom pomozite djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Četvrti petak u studenom dan je koji mnogi od nas s nestrpljenjem iščekuju. Pratimo akcije i popuste, uspoređujemo cijene i veselimo se uštedama koje možemo ostvariti na Crni petak. Neki od nas će upravo na taj dan, koji se obilježava u svakome kutku svijeta, obaviti i blagdansku kupnju za svoje najmilije.

dm je i ove godine odlučio pokazati veliko srce i ovaj blagdan šopinga ujedno pretvoriti i u dan podrške zajednici, u kojem možete sudjelovati i vi. Naime, čak pet posto prometa ostvarenog 25.11. u prodavaonicama dm-a i dm online shopu, dm će donirati za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. To znači da svaka kupnja u dm-u na Giving Friday izravno doprinosi iznosu donacije koja je namijenjena Centru za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Osijeka i Centru za pružanje usluga Lipik.

Koji će biti doprinos donacije?

Centri za pružanje usluga u zajednici Klasje i Lipik brinu o odgoju, obrazovanju, zdravlju i svim ostalim potrebama djece i mladih bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi. Ovogodišnji Giving Friday pomoći će Centrima da svojim korisnicima, djeci i mladima, omoguće bolje uvjete i nastave im biti podrška u svim područjima života. Oba centra mladima i djeci osiguravaju smještaj te dnevni i poludnevni boravak, savjetovanje te pomoć nakon izlaska iz skrbi. Uz to, pružaju podršku i udomiteljskim i posvojiteljskim obiteljima.

(P)ostanimo društvo koje misli na druge

Tijekom protekle četiri godine, zahvaljujući Giving Fridayu, dm je donirao više od milijun kuna organizacijama koje brinu o društveno osjetljivim skupinama te ustanovama čiji je cilj poboljšati zdravstvenu zaštitu i kvalitetu života građana. Samo prošle godine ovoj se inicijativi pridružilo više od 70.000 ljudi u Hrvatskoj koji su pomogli Centru za cističnu fibrozu djece i odraslih KBC-a Zagreb da pacijentima osigura kvalitetnije liječenje uz nove medicinske uređaje.

Pozivamo vas da i ove godine budete dio Giving Fridaya i prisjetite se da su nadolazeći blagdani simbol zajedništva i radosti davanja drugima. Zato obilježite Crni petak na potpuno drugačiji način i svoju kupnju pretvorite u dobro djelo jer uz Giving Friday pomažete drugima da osjete ljepotu i toplinu blagdana.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini