Obavijesti

Promo sadržaj

Prezentacija Tolar HashNET prototipa

Prezentacija Tolar HashNET prototipa
1

Na događaju, koji je otvoren za sve zainteresirane, će biti predstavljen trenutni stupanj razvoja Tolara, kao i njegov prototip brzine preko 100.000 transakcija u sekundi

Blockchain projekt Tolar HashNET, predstavit će svoj prototip tijekom live prezentacije koja je će se održati 28. lipnja s početkom u 18 sati u Westin Hotelu u Zagrebu. Na događaju, koji je otvoren za sve zainteresirane, će biti predstavljen trenutni stupanj razvoja Tolara, kao i njegov prototip brzine preko 100.000 transakcija u sekundi. 

Proteklih tjedana projekt Tolar HashNET privukao je veliku pozornost. Osim što je predstavljen je na ICO Drops,  dobio je mnoštvo recenzija od strane najutjecajnijih blockchain influencera. Sve to doprinijelo je većoj prepoznatljivosti i rastu njegove Telegram grupe s nekoliko stotina na gotovo 10.000 članova kroz samo nekoliko tjedana. Tolar je dobio još veću prepoznatljivost nakon što je pobijedio na Ian Balina ICO pitch natjecanju u Budimpešti tijekom Crypto World Toura, početkom lipnja.

Osnivač i CTO Tolara, Josip Maričević, osvojio je nagradu Beyond Leaders award na Beyond 4.0 eventu održanom u Ljubljani. Tijekom događaja, tim Tolara dobio je pohvale premijera Republike Slovenije, Mira Cerara i državnog tajnika Republike Slovenije, Tadeja Slapnika.

Ulaz na prezentaciju Tolar prototipa je besplatan. Kako biste prisustvovali, rezervirajte svoje mjesto na https://tolar.io/prototypedemo/. Broj mjesta je ograničen, stoga je prijava obavezna. 

Recenzije najutjecajnijih blockchain influencera:

Ian Balina (ocjena: 79,56/100)
Tolar je po meni treći po redu najbolji ICO. … Što volim kod njega – ima dobar tim, prototip zaista postoji, a imaju i sjajne savjetnike, što je dobro. Imaju veliku ideju – činjenica je da stvaraju infrastrukturalni projekt. Natječu se s  drugim blockchain projektima. … Zajednica im je također zadovoljavajuća. 

OhHeyMatty (ocjena: 84/100)
Mislim da je projekt sasvim dobar i želim vidjeti što će napraviti u budućnosti. Definitivno ću pratiti njihov rad u budućnosti.

Andre Cronje 
Odličan temeljni dizajn, jedan od onih čiji testnet jedva čekam vidjeti. Mislim da može napraviti značajnu razliku u završetku i propusnosti transakcija.

HashNet je skalabilan, brz, siguran i pravedan decentraliziran blockchain projekt koji koristi Distributed Ledger tehnologiju. Algoritam koji zadržava sve pozitivne značajke blockchain tehnologije, a istovremeno povećava propusnost na više od 200.000 transakcija u sekundi. Ovaj revolucionarni algoritam ima brže vrijeme transakcije, masternodove, kao i open source, kriptovalutu kojom će upravljati zajednica – Tolar

Pogledajte video koji će vam pomoći da razumijete Tolar HashNET tehnologiju u jednoj minuti. Još sjajnih priča o Tolaru možete pronaći na njihovom Medium kanalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura