Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Pridružite se Idi Prester i Ivanu Šariću na dosad neviđenom spoju uz Zalando

Pridružite se Idi Prester i Ivanu Šariću na dosad neviđenom spoju uz Zalando

Ljubav se slavi svaki dan, no nije se na odmet počastiti malim znakom pažnje ili iznenaditi dragu osobu na Dan zaljubljenih. U potrazi za inspiracijom i savršenim poklonom pomoći će vam iskusni voditelji

Na što pomislite kad pomislite na Valentinovo? Crvene ruže, čestitke i romantične večere? Ili uporno odlučujete sabotirati ''najromantičniji dan u godini''? Bilo nam Valentinovo dan kojem se posebno veselimo ili mainstream priča čiji dio ne želimo biti – ono je uvijek sjajna prilika za dobar provod, kako god on izgledao.

Neki od nas će izaći na spoj i za tu priliku kupiti novu crvenu haljinu ili leptir mašnu. Drugi će pak s ekipom otići na antivalentinovski party i provesti se kao nikad u životu. Ostali će možda ostati kod kuće u pidžami uz najdražu seriju. U svakom slučaju, mislili mi da je Valentinovo binge ili cringe, super je prilika za počastiti se nečim novim - cipelama koje su nam već mjesecima na listi želja, statement modnim dodatkom ili udobnim kućnim outfitom.

Ida & Ivan na virtualnom spoju uz najbolje modne ulove

Što radite u petak, 4. veljače u 18.30 sati? Spajate se na poseban dejt s Idom Prester i Ivanom Šarićem na Zalando Hrvatska Facebooku uz live shopping. Ne znate što je live shopping? Vidjet ćete u petak, kad ćete se nadahnuti za kupovinu idealnog odjevnog komada uz dobre popuste i malu pomoć naših domaćina. Ida i Ivan odgovorit će na pitanja koji im je bio najveći neugodnjak na prvom spoju, koji outfiti su idealni za romantične izlaske te što nose na spojeve sad kad su oboje već u dugim vezama sa svojim partnerima. Isto će pitati i vas, zato spremite najbolje odgovore koje imate – možda baš vaš odgovor bude onaj koji će osvojiti jedno od iznenađenja koje je Zalando pripremio.

Moda za svaku priliku

Nikad ne znamo kad će Kupid ispaliti svoju magičnu strelicu, pa će se nekima od nas najromantičniji dan u godini dogoditi upravo onda kad najmanje očekujemo. Čak i kad nas zaljubljenost uhvati na prepad, Zalando je uvijek tu s neponovljivim asortimanom, od high street brendova do dizajnera koje nema niti jedan drugi web shop u Hrvatskoj. Najteži, ali i najslađi korak sigurno će biti izbor outfita ili pak poklona za one koje volimo jer uvijek stižu nove stvari po super cijenama. Dostava je na vratima za par dana, a povrat je besplatan, brz i baš jednostavan.

Najbolje od svega – Zalando ne pita koga volite – jer slavi ljubav u svim oblicima. Nije mu bitno jeste li petite ili plus size i u kojoj kategoriji kupujete, zato što potiče raznolikost i uključivost za svojih više od 46 milijuna aktivnih kupaca koji ga upravo zato vole i koji mu se uvijek rado vraćaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope
PROMO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope

Proljetna akcija na stambene i gotovinske kredite u Zagrebačkoj banci dostupna je do kraja tjedna – 19. travnja 2024. Za vrijeme trajanja kampanje, klijentima svih banaka na raspolaganju su stambeni i gotovinski krediti uz snižene fiksne kamatne stope.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.
Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.