Obavijesti

Promo sadržaj

Prihvatljiva cijena, visoke performanse i atraktivan dizajn

Prihvatljiva cijena, visoke performanse i atraktivan dizajn
4

Upoznajte Huawei P30 lite. Zahvaljujući 48MP kameri i izuzetnom senzoru svaka fotografija će biti kristalno jasna i svijetla

Zbog vrhunskih značajki kao što su zapanjujući FullView zasloni, impresivna umjetna inteligencija, jedinstvena završna obrada i moćni čipseti Huaweijevi telefoni privukli su pažnju cijele industrije.

Huawei je još u ožujku lansirao najnovije modele iz P serije – P30 i P30 Pro. Ubrzo nakon toga pojavio se i mlađi brat Huawei P30 lite. U usporedbi s P30 i P30 Pro, P30 lite je namijenjen publici koja želi potrošiti nešto manje na novi mobitel, a pritom želi zadržati vrhunski doživljaj.

Međutim pravo je pitanje kako i na koji način Huawei P30 lite nudi vrhunsko iskustvo i doživljaj u rukama korisnika? Odgovor leži u izrazito modernom dizajnu, općoj funkcionalnosti te zavidnim mogućnostima kamere. Huaweijeva P serija oduvijek je bila poznata po svojim dostignućima u smislu kamere. Iako je P30 lite pristupačnija verzija od gore spomenutih flagshipa, to ne umanjuje činjenicu da je njegova trostruka kamera vrhunska. Huawei je na P30 lite mobitelu implementirao profesionalnu kameru s 48MP primarnom kamerom, 8MP ultra širokokutnom kamerom te 2MP kamerom za prikupljanje podataka o dubini polja, što rezultira savršenim bokeh efektima i portretima sa zamućenom pozadinom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zahvaljujući 48MP kameri i izuzetnom senzoru svaka fotografija će biti kristalno jasna i svijetla. Jednostavno govoreći, specifikacije P30 lite pametnog telefona su dovoljno visoke da će zadovoljiti sve zahtjeve koje korisnik može imati. Idealan je za putovanja, svakodnevnu uporabu, ali i nepredviđene situacije u lošim vremenskim uvjetima. 
 

Primjerice, osjetljivost na svjetlinu je takva da Huawei P30 lite dokumentira savršeno nebo i prirodne pejzaže općenito, a za što je zaslužna mogućnost podešavanja balansa bijele boje i otvor blende koji upija više svjetla. Pritom treba napomenuti da slike na Huawei P30 lite uređaju izgledaju savšreno čak i kad se maksimalno zumiraju. 

Korisnici koji odabiru Huaweijevu P seriju najčešće su orijentirani trendovski, progresivni su i modno osviješteni. Oni vole biti u središtu pozornosti i živjetu u užurbanom noćnom životu grada jer su Huaweijev Super Night Mode i tehnologija integracije svjetla 4 u 1 promijenila pravila fotografije zauvijek. Prije samo nekoliko godina noćna fotografija nije kao takva ni postojala na pametnim telefonima, a danas Huawei stvara u uvjetima slabog osvijetljenja izuzetno jasne i čiste fotografije. 
 

Isto tako, uspomene su dragocjene, a fotografija je najbolji način da ih zadržimo zauvijek pa će tako ultra širokokutna kamera s objektivom od 120 stupnjeva na P30 lite pametnom telefonu zabilježiti apsolutno sve važne detalje iz života. Radi se o opciji koja će probuditi sjećanja na arhitekture, prirodne krajolike i sve nostalgične trenutke. 

Huaweijeva P serija stoga i dalje ostaje primjer inovacije. Huawei P30 lite itekako drži korak s relevantnim razvojem kako bi pružio najbolje iskustvo, naročito za trendi korisnike. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince