Obavijesti

Promo sadržaj

Prijavi se i sudjeluj besplatno na LEAP Summitu, najvećoj konferenciji za mlade

Prijavi se i sudjeluj besplatno na LEAP Summitu, najvećoj konferenciji za mlade
7

Prijavi se i sudjeluj besplatno na LEAP Summitu, najvećoj konferenciji za mlade u jugoistočnoj Europi, stiže više od 60 predavača iz vrha poslovnog svijeta

Ovogodišnja međunarodna multidisciplinarna konferencija LEAP Summit održat će se uživo 12. i 13. svibnja u Zagrebu u Branimir Mingle Mallu - CineStar Zagreb. Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u jugoistočnoj Europi okupit će više od 2 500 sudionika iz više od 30 zemalja te raznolike domaće i strane predavače iz vrha poslovnog svijeta.

Poduzetništvo, inovacije i razvoj karijere

Događanje je prvenstveno namijenjeno tvrtkama, start-upovima, freelancerima, investitorima, udrugama, studentima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu suradnju i istražiti nova tržišta.

Kao i dosadašnjih godina fokus konferencije je multidisciplinarni pristup temama kao što su poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere.

LEAP Summit stavlja naglasak na razvoju vještina budućnosti, edukaciji o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima. Mladi će i ove godine imati prilike slušati vodeće profesionalce brzo rastućih industrija o najnovijim trendovima, a posebna odlika konferencije je prilika za networking, odnosno poslovno povezivanje i širenje poslovanja tijekom neformalnog programa konferencije.

Više od 60 govornika nastupit će na ukupno tri pozornice:

  1. LEAP Stage
  2. Ideas&Tech Stage
  3. Green Stage

Od mnogobrojnih hrvatskih i međunarodnih stručnjaka iz svjetski poznatih poduzeća sudionici će imati priliku čuti različita predavanja, panel diskusije i debate te će dobiti najnovija saznanja iz svijeta inovacija, održivog razvoja, digitalnih kreacija i poduzetništva.

Sudjelovanje je besplatno, prijave su otvorene

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike, a prijave su otvorene na https://leapsummit.com/apply-now/

Generalni partner konferencije LEAP Summit je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Organizator je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, neprofitna organizacija osnovana s ciljem promicanja poduzetništva i poslovnih prilika za mlade.
 

Za više informacija

 

Website: https://leapsummit.com/
Event: https://www.entrio.hr/event/leap-summit-2022-10519
Facebook: https://www.facebook.com/LEAPCroatia
Instagram:https://www.instagram.com/leapcroatia/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/leap-summit/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!