Obavijesti

Promo sadržaj

Prijavi se na A1 STEMfemme program!

Prijavi se na A1 STEMfemme program!

Studentica si završne godine STEM fakulteta i tražiš priliku za rad u kreativnom, međunarodnom okruženju na konkretnim projektima uz primjenu najnoviojih tehnologija i podršku mentora?

Onda je A1 STEMfemme baš prilika za tebe!

Program je namijenjen studenticama završnih godina STEM fakulteta (FER, FESB, FERIT, TVZ, FOI, FPZ i PMF matematika) koje imaju priliku tijekom tri mjeseca stjecati iskustvo u A1 Hrvatska. Uz plaćenu praksu studentice se mogu, bez prethodnih provjera, prijaviti za A1 Start pripravnički program kroz koji im se nudi prilika i dužeg ostanka u kompaniji.

Iskustvo ćeš stjecati u radu s alatima i programskim jezicima poput Power BI, SQL-a, naprednog Excela, Python-a i R-a. Također upoznat ćeš se s data analitikom te raditi u međunarodnom okruženju. 

Raznolikost u radnom okruženju jedan je od ciljeva održivosti A1 Hrvatske. Unatoč tome što su STEM zanimanja još uvijek dominantno muška, u A1 Hrvatska čak 80 posto žena radi na poslovima napredne analitike. Isto tako, 71 posto žena u kompaniji bavi se naprednim business analizama i IT arhitekturom, a također se nalaze i na vodećim menadžerskim pozicijama unutar tehničkog sektora poput data science područja, ICT infrastrukture te upravljanja mrežom i IT uslugama.

Prijave na A1 STEM Femme natječaj otvorene su do 28. ožujka.

Više o samom natječaju na A1 STEMFemme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...