Obavijesti

Promo sadržaj

Prilika za sjajan online shopping: Najbolji komadi u crnoj boji na popustu!

Prilika za sjajan online shopping: Najbolji komadi u crnoj boji na popustu!
17

U sklopu All black for Halloween akcije koja kreće 29.10.2020. očekuju vas svi artikli u crnoj boji sniženi 30%

Udobno se smjestite i pripremite za odličan online shopping jer Aldo Hrvatska vam donosi fenomenalnu trodnevnu akciju u sklopu koje imate priliku kupiti moderne dodatke po sniženim cijenama!

U sklopu All black for Halloween akcije koja kreće 29.10.2020. očekuju vas svi artikli u crnoj boji sniženi 30%, a u nastavku  donosimo neke od modela koje ne smijete propustiti!

 

1. VJEČNE CRNE ČIZMICE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od kaubojskog modela, do klasičnih, visokih čizama na petu ili ekstravagantnijeg modela na vezanje: crne čizmice su jedan od komada koje svatko mora imati u svom ormaru!

2. TENISICE ZA CASUAL KOMBINACIJE

Tenisice odavno nisu rezervirane samo za teretanu i isključivo sportske kombinacije. Kombinirajte ove udobne modele uz kapute, odijela ili haljine i izgledajte apsolutno stylish u svakoj situaciji!

3. SALONKE NA PETU

Svakoj klasičarki trebaju dobre štikle, a u Aldu možete pronaći upravo takav model! Iskoristite sjajnu priliku i uz popust svojoj kolekciji dodajte jedan od modela koji su u trendu već desetljećima.

4. TORBE RAZNIH OBLIKA

Bez obzira na to volite li torbe velikih, malih ili srednjih dimenzija u Aldo ponudi pronaći ćete elegantne i trendy torbe koje se kao kameleoni prilagođavaju vašem outfitu!

5. MODNI DODACI

Zimski dani ne mogu proći modnih dodataka koji osim što su trendy, također su i funkcionalni: bez kapica i rukavica ne možemo zamisliti hladnu zimu,  a one u crnoj boji savršeno će se uklopiti u svaku kombinaciju.

Ne propustite priliku da ulovite predivne i moderne vječne komade u crnoj boji po povoljnim cijenama! Posjetite Aldo web shop i uživajte u sjajnom shopping iskustvu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.