Obavijesti

Promo sadržaj

Prima predstavila novu kolekciju na međunarodnom M.O.W. sajmu

Prima predstavila novu kolekciju na međunarodnom M.O.W. sajmu
12

Na površini od preko 580 kvadratnih metara, Prima je predstavila novitete iz asortimana tapeciranog i masivnog namještaja.

Na ovom međunarodnom sajmu, Prima se dugogodišnjom prisutnošću i mnogobrojnim artiklima pozicionirala među najvećim europskim proizvođačima sjedećih garnitura, kreveta i blagovaonskih setova.

Namještajem osmišljenim u vlastitom razvojnom timu dizajnera, Prima je ovogodišnjim asortimanom ostvarila pomak u ponudi materijala i funkcija u skladu s uvijek brzo promjenjivim trendovima i zahtjevima tržišta. Naglasak je bio na ponudi rješenja za različite prostore, potrebe i ukuse. Kolekcija se potpuno prilagođava odabirom željenih udobnih ispuna u sjedištima garnitura i stolica, ponudom različitih dimenzija artikala te kroz modularnost i funkcije unutar pojedinih programa i setova.

Novitet u predstavljenim materijalima svakako čine keramika i prirodni kamen u blagovaoničkim setovima. Time su nova kreativna rješenja uspješno usklađena s trajnom naklonjenošću kupaca prema ostalim prirodnim materijalima poput drva, eko-kože i metala. Pažljivim oblikovanjem ostvaren je iskorak i u ponudi ergonomski oblikovanih komada tapeciranog namještaja, upotpunjen izborom ispuna, materijala i tkanina zanimljivih tekstura ugodnih na dodir.

12
| Foto: Prima

Posebna pažnja posvećena je i oblikovanju samog izložbenog prostora. Već prepoznatljiv Primin novi vizualni identitet upotpunjen je svjetlećim vizualima, velikim brojem dekoracija, rasvjete i tepiha te manjim pregradama, kako bi se oblikovali ambijenti s posebnom atmosferom i mnogobrojni proizvodi pregledno istaknuli na najbolji mogući način.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.