Promo sadržaj

Komentari 0

Priopćenje Udruge Hrvatskih Cestovnih Prijevoznika

Priopćenje Udruge Hrvatskih Cestovnih Prijevoznika

Udruga hrvatskih cestovnih prijevoznika ovim putem javno izražava podršku udruzi Glas poduzetnika, kao i svim njihovim nastojanjima za pokretanje promjena u hrvatskom društvu.

Sredinom listopada ove godine potpisano je pismo namjere o partnerskoj suradnji između Udruge hrvatskih cestovnih prijevoznika i udruge Glas poduzetnika i to u svrhu uzajamnog podupiranja u borbi za interese poduzetnika.

Hrvatski cestovni prijevoznici dio su hrvatske poduzetničke mase koja se sustavno uništava, a kriza koju je dodatno produbio COVID 19 stvorila je nove podjele u društvu.

Predsjednik udruge Glas poduzetnika g. Hrvoje Bujas gostujući u emisiji Nedjeljom u dva dana 13. prosinca 2020. jasno je predočio i pojasnio probleme s kojima su suočeni hrvatski poduzetnici. Opetovano upozoravajući između ostaloga na korupciju, apsurdnost parafiskalnih nameta a posebice obveznog članstva u komorama g. Bujas je artikulirao upravo ono što je hitno potrebno: porezna reforma, reforma pravosuđa i lokalne samouprave.

Udruga hrvatskih cestovnih prijevoznika u potpunosti dijeli i podupire taj stav, te će se zalagati kako bi svojim djelovanjem doprinijela što bržim i kvalitetnijim promjenama.