Obavijesti

Promo sadržaj

Pripreme za blagdanske noći mogu početi – imamo svoje favorite cipela i torbica!

Pripreme za blagdanske noći mogu početi – imamo svoje favorite cipela i torbica!
4

Trgovine su već preplavile neodoljive haljinice, suknje i topovi za sve vrste blagdanskih zabava koje nas očekuju s dolaskom zime, a mi smo pronašli idealne modne dodatke koji će se savršeno uklopiti u vaš blagdanski styling – u Deichmannu!

Šljokice, kristali, sjajni saten i dodatci zlata i srebra nezaobilazan su dodatak svim proslavama koje nas očekuju u blagdanskom periodu. Ovi blistavi dodatci posebno lijepo izgledaju na cipelama i torbicama, a volimo ih i zato što uz dodatak ovakvih cipela i torbe i najjednostavniji outfit u trenutku može postati svečan, raskošan i glamurozan. Upravo takve modne dodatke pronašli smo u Deichmannu!

 Za blistavu noć!

U Deichmannu pronađite sve što vam treba kako bi se svaki domjenak ili proslava ove zime pretvorila u nezaboravnu, blistavu noć! Ako ste se u trgovačkim centrima zaljubili u poneku šljokičastu haljinu, svoj look upotpunite klasičnim crnim salonkama s neodoljivim dodatkom kristalne mašne kakvu smo pronašli u Deichmannu. Kako bi cijela kombinacija poprimila dodatnu dozu glamura, tu je i pripadajuća clutch torbica neodoljivog sjaja! Ovakvi modni dodatci podjednako će dobro izgledati i u kombinaciji s jednostavnim lookom poput male crne haljine, omiljene suknje i sakoa ili u kombinaciji sa savršeno krojenim hlačama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Toplo i udobno!

Ako s dolaskom zime svaki vaš outfit mora početi s čizmama, za svoje slavljeničko izdanje odaberite par gležnjača koje u Deichmannovoj novoj kolekciji pronalazimo u klasičnoj silueti koja savršeno stoji baš svima! Niske gležnjače s potpeticom glamurozno su rješenje za udoban party look, a ako se bojite da bi mogle izgledati previše jednostavno, posegnite za najhrabrijom, šljokičastom mini haljinom ili suknjom koju imate u ormaru! Zlatna haljina kakvu nosi model na slici, upotpunjena je ovim predivnim parom gležnjača i trendy crnom torbom s dodatkom zlatnog remena.

Crveno je uvijek dobra ideja!

Ovih dana društvenim mrežama širi se takozvana „teorija crvenog laka“ koja kaže kako je crvena boja najprivlačnija ljudskom oku, zbog čega dodatak crvenog laka tjera vaše sugovornike da na vas obrate više pažnje, a na kraju i da osvojite njihove simpatije. Jedan pogled na crvene salonke ili gležnjače i torbu koje smo pronašli u Deichmannu bio je dovoljan da se i sami uvjerimo u istinitost ove teorije. Ako ovih blagdana želite ukrasti sve poglede, odlučite se za dodatak crvene boje i zagarantirano ćete biti u centru pažnje na svakom blagdanskom okupljanju!

Neodoljive modne dodatke uz koje će se svaka blagdanska proslava pretvoriti u zabavu dostojnu holivudskih filmova potražite u obližnjoj Deichmann trgovini. Artikli iz zimske kolekcije osvojit će vas na prvi pogled i motivirati da isplanirate najuzbudljivije blagdanske zabave ove zime!

Kolekcije istražite na službenoj web stranici Deichmanna!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive