Obavijesti

Promo sadržaj

Pripreme za ludo ljeto počinju već sad

Pripreme za ludo ljeto počinju već sad
28

Crazy Weekend i ludi popusti do - 70% čekaju vas u Designer Outletu Croatia

Lepršavi i lagani materijali, vedre boje i razigrani uzorci na odjevnim komadima i modnim dodacima najavljuju dolazak dugog, toplog ljeta. Sudeći po novim kolekcijama vodećih fashion brandova, čeka nas razigrana i živopisna modna sezona u kojoj će biti zadovoljeni ljubitelji različitih stilova koji će u širokoj paleti ljetnih komada moći odabrati svoje modne favorite.

Kreiranje liste modnih želja možete započeti već ovog vikenda u Designer Outletu Croatia, jer vas tamo čeka Crazy Weekend od 4.do 6. lipnja s ludim popustima do čak -70%.

28
| Foto: Goran Vrakela

Kada govorimo o ljetnoj modi, zaboravite na pravilo "manje je više" jer što više boja, raskošnijih i šarenijih uzoraka nosite, to bolje. Haljine, suknje, hlače, kupaći kostimi pa i torbe, cipele i nakit dobivaju posve novu dimenziju tijekom ljetnih dana. Traper hlače i one u tamnim bojama ostavite za hladnije godišnje doba, jer sada nastupaju modeli vedrih boja i cvjetnih i tropskih uzoraka.

Uzorci na hlačama su pun pogodak, ali nemojte samo na tome stati. Budite kreativni i nosite i haljine, suknje ili kombinezone za još bolji ljetni doživljaj. Kombinirajte ih s jednostavnim, klasičnim komadima ili onim ekstravagantnijim i privucite poglede gdje god se pojavili.

Ako ipak želite dašak Havaja ostaviti za plažu, haljine u nježnim pastelnim bojama i s decentnim i romantičnim cvjetićima stvorene su za vas. Osim što su lagani materijali idealni za vruće dane, u njima ćete se osjećati ugodno i prilikom ljetnih šetnja i večernjih izlazaka. Također, pristoje su dužine, pa ih možete nositi i kombinirati za posao i poslovne sastanke. 

Osim elegantnih haljina, nepogrešiv izbor su i midi suknje koje osim što su ženstvene, jako su praktične jer se lako spajaju s košuljama, jednostavnim majicama, tenisicama, gležnjačama ali i različitim modelima sandala. Cvjetni ili prugasti uzorak - ostavljamo to vama na izbor.

Jedan od ljetnih favorita su i efektne sandale s potpeticom koje će osvježiti cijeli look. Udobna i stabilna potpetica sigurno je važan element pri odabiru omiljenog para, a zahvaljujući njoj moći ćete u svojim najdražim sandalama provesti i najnapornije dane. Tanki remenčići, efektne kopče i vedre boje sigurno su nešto što će ove sezone prevladavati gradskim ulicama.

Nikako ne zaboravite modne dodatke uklopiti u svoj razigrani ljetni look. Torbe, satovi, šeširi, sunčane naočale i drugi modni dodaci svakom outfitu dat će poseban šarm. 

Za kraj, donosimo i nekoliko komada za plažu koje ćete ovog ljeta sigurno trebati. Ovisno o tome volite li nositi jednodijelne ili dvodijelne kupaće kostime, prema tome ćete odabrati svoj favorit. Ne zaboravite i na torbu za plažu i japanke koje su "must have" dodaci za svaku ljetnu kombinaciju. Budite kreativni!

Ovog vikenda se zaputite na vašu omiljenu shopping destinaciju na otvorenom i iskoristite Crazy Weekend i popuste do - 70% na brandove: Hugo Boss, Patrizia Pepe, Ted Baker, XYZ, Replay, Guess i brojne druge.


Uz Designer Outlet Croatia budite spremni za dugo, toplo ljeto!

O Designer Outletu Croatia: Smješten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.
Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini