Obavijesti

Promo sadržaj

Pripremite se za ljetnu sezonu: Evo gdje nabaviti stvari za vruće mjesece po dobrim cijenama!

Pripremite se za ljetnu sezonu: Evo gdje nabaviti stvari za vruće mjesece po dobrim cijenama!

Svima najdraže godišnje doba uskoro će pokucati na vrata, pogledajte odjevne komade poznatih brendova koje je BestSecret pripremio za vruće ljetne dane. Za svakog člana obitelji ponešto!

Resetiranje tijelo i misli, miris mora i samo najbolje društvo najviše nas vesele na godišnjem odmoru. A ono čemu se dodatno radujemo zasigurno je preplanuo ten, zbog kojeg nam sve pristaje bolje, pa tako i lagani, prozračni modni dodaci. Donosimo vam nekoliko modnih inspiracija za cijelu obitelj koje možete pronaći na BestSecretu. Riječ je o poznatoj online trgovini na kojoj se može pronaći ponuda od čak 3000 različitih proizvođača.

Ondje se nalaze najpoznatiji svjetski brendovi po 80% nižim cijenama, poput marki Guess, Armani, Max Mara Weekend, Diesel, DKNY, Calvin Klein, Nike, Jack Wolfskin, Asics, Furla, Converse, ali i mnoge druge. A prije shoppinga evo malo inspiracije.

Sve što ženi treba

Lagane ljetne haljine u šarenim bojama oduvijek su bile prvi izbor ženama tijekom vrućih dana. Odličan dodatak haljinama definitivno su prozračne espadrile, a univerzalne torbe za plažu ili večeru nerijetko su ''must have''. Kako biste se zaštitili od sunca, odaberite svoj model šešira. Zahvaljujući velikom izboru na BestSecretu, možete pronaći različite kupaće kostime za svoju figuru, a sve po odličnim cijenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jače polovice u trendu

Za šetnju po rivi polo majica u boji i kratke hlače nezaobilazna su kombinacija, koju bi svakako trebalo upotpuniti elegantnim satom i udobnim laganim cipelama. Za plažu će vam svakako trebati kvalitetan i mekan ručnik, a da biste zaštitili oči od sunca, odaberite sunčane naočale prema obliku lica. No najvažniji odjevni predmet koji će vam trebati za more zasigurno su kupaće gaće. Isto kao kod žena, i muškarci najbolje znaju koji im oblik, dizajn i veličina odgovaraju. Svakako pogledajte ponudu na BestSecretu.

Odlični komadi za maminu princezu

Na BestSecretu pronaći ćete kvalitetnu odjeću, zbog koje ćete vi i vaša djevojčica biti modno usklađene. Odaberite slatku cvjetnu haljinu i udobne sandale za igranje vani. A za sljedeće kupanje u bazenu i moru pripremite joj iznenađenje uz novi šareni kupaći kostim. Ne zaboravite ni na udobne japanke za plažu i sunčane naočale. Za hladnije večeri odaberite laganu traper jaknu koja će se uklopiti u svaku kombinaciju.

Super ponuda i za dječake

S obzirom na to da provode više vremena vani i da ih je teško istjerati iz mora, pobrinite se da vaš dječak ima udobnu šiltericu koja će ga kvalitetno štititi od sunca. Za svakodnevnu kombinaciju odaberite majicu od prozračnog materijala i kratke hlače, koje ćete moći kombinirati s tenisicama. Uz sugestije oca neka odabere kupaće hlačice za otvaranje sezone skokova u more! 

Nemojte previše odugovlačiti i učlanite se već danas u zajednicu koja će vam pružiti kvalitetan ali pristupačan shopping. Svoje kombinacije pronađite na online trgovini BestSecret, a pozivnica koja će vam osigurati dodatne pogodnosti i ekskluzivne popuste svjetskih marki nalazi se ovdje. Sretna i ugodna kupnja!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije