Obavijesti

Promo sadržaj

Pripremite se za najveću feštu u Oroslavju

Pripremite se za najveću feštu u Oroslavju
1

Ivan Zak, Opća Opasnost i Amir Kazić Leo dio su glazbenog megaspektakla u Oroslavju. Pripremite se na pet dana odlične zabave koje vas očekuju u Oroslavju od 11. kolovoza do 15. kolovoza

U Oroslavju se priprema pravi spektakl. Od 11. kolovoza do 15. kolovoza posjetitelje očekuje senzacionalna manifestacije 'Dani grada Oroslavja' na kojem će nastupiti mnogi poznati izvođači kao što su Ivan Zak, Opća Opasnost, Amir Kazić Leo, Gea, OSDS i mnogi drugi.

Osim odličnog zabavnog programa u ponudi će biti i odlične BBQ delicije poznatog restorana 'Špiro', ujedno i organizatora ove manifestacije.Posjetitelje proslave malog zagorskog gradića Oroslavja tijekom petodnevne manifestacije očekuje vrhunska zabava uz bogati tematski program.

U petak 11. kolovoza na glavnoj pozornici nastupit će jedan od najpopularnijih domaćih pjevača – Ivan Zak, koji će sa svojim pratećim bandom zasigurno raspametiti mnogobrojne posjetitelje.  U godini kad je napunio zagrebačku Arenu ovo će mu biti jedan od prvih nastupa u Hrvatskom Zagorju. Atmosferu prije njegovog koncerta zagrijavat će vrhunski Boss Band.

U subotu 12. kolovoza Oroslavjem će zatutnjati zvukovi mnogobrojnih motora. Uz vrhunsku gastronomsku priču posjetitelje očekuje i koncert Opće Opasnosti, kojoj će 'warm up' napraviti odličan osječki rock sastav Kit Karson. Ljubitelji dobre glazbe svakako će doći na svoje.

Trećeg dana manifestacije, u nedjelju 13. kolovoza tijekom cijelog dana u Oroslavju će se izmjenjivati udruge s loklanog područja koje će sve posjetitelje upoznati sa svojim radom. U večernjem programu očekuje se odlična zabava, ponajprije zbog nastupa odličnog pjevača i vokaliste Amira Kazića Lea, koji će se mnogobrojnoj publici predstaviti uz pratnju All Stars banda. Zavladao je veliki interes oko ovog koncerta zbog činjenice da Leo dugo nije nastupao na ovom području. Mnogobrojni njegovi obožavatelji svakako će uživati uz hitove poput 'U dobrim rukama', 'Krevet od ruža', 'Bolji nego ja', 'Ako varaš' i mnogim drugima. Veliku ulogu tog dana će na pozornici imati i zagrebačka grupa GEA koja slovi za jedan od ponajboljih zagrebačkih sastava u usponu. Svakako smo sigurni da će publika uživati u njihovim obradama, ali i autorskim pjesmama poput 'Želim ti' i 'Još te mogu iznenaditi'.

Posljednjih nekoliko godina na pozornici u Oroslavju se izredalo mnoštvo izvođača. Još danas se pamti prošlogodišnji koncerti Miroslava Škore i Bosutskih Bećara, a posebno mjesto, kako prošle godine, tako i ove imaju mladi glazbenici iz grupe OSDS. Njihovu energiju i entuzijazam publika prepoznaje i vjerujemo da će i pretposljednjeg dana manifestacije publika uživati u glazbenom programu. Iste večeri na pozornici će im se pridružiti i Grupa Loco.

Blagdan Velike Gospe slavi se svuda u Hrvatskoj, ali on u Oroslavju ima svoju posebnu priču. Cijelog dana na blagdan Velike Gospe bit će pregršt zanimljivosti i događanja na glavnom trgu u Oroslavju.  Za cijelodnevni zabavni program pobrinut će se Ivan Fiolić Fio, Rajzeri i Grupa Mystic.

Ulaz na manifestaciju svih pet dana bit će besplatan, a 'Dani grada Oroslavja' otvaraju se u petak, 11. kolovoza, u 19 sati.
Bit će i mnoštvo popratnih sadržaja. Za one najmlađe izdvojili bi veliki lunapark koji će biti otvoren tijekom proslave rođendana Oroslavja, koje je od centra Zagreba udaljeno nešto manje od 40 km.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura