Obavijesti

Promo sadržaj

Prirodna kozmetika Hvaroma: Zdravlje dolazi i kroz kožu

Prirodna kozmetika Hvaroma: Zdravlje dolazi i kroz kožu
7

Prirodna kozmetika postaje sve popularnija među potrošačima koji traže alternative konvencionalnim proizvodima. Upravo ta tendencija u potražnji za sigurnim i blagotvornim sastojcima dovodi do sve veće pažnje posvećene proizvodnji i promociji prirodne kozmetike

Hvaroma je izvorni hrvatski brend koji proizlazi iz duboke predanosti prirodnoj kozmetici. Nadahnut ljepotama otoka Hvara pruža, ne samo spoj tradicionalnih receptura, već i inovativnih, prirodnih supstanci. Ova harmonična kombinacija obećava njegu koja istovremeno slavi tradiciju i pruža modernu, a ujedno prirodnu i djelotvornu skrb za ljepotu kože. Pogledajte neke od proizvoda koje Hvaroma donosi u svojoj ponudi! 

Krema za ruke Ilda 

Krema za ruke Ilda namijenjena je svakodnevnoj njezi kože. Formulacija je kreirana tako da se krema vrlo brzo upija i ne ostavlja neugodni, masni trag. U proizvodnji su korišteni prirodni emulgatori na bazi cassave, bez palminog ulja i žitarica, koji čine da krema ima ugodnu teksturu i na koži ostavlja fini, baršunasti osjećaj.    

Mirisni maslac Zima 

Mirisni maslac Zima namijenjen je svakodnevnoj njezi kože čitavoga tijela. U proizvodnji su također korišteni prirodni emulgatori na bazi cassave, bez palminog ulja i žitarica. Maslac se lako razmazuje i brzo upija, a u uljnom dijelu nalaze se hranjivi biljni maslaci i ulja poput shea i kakao maslaca. Osim toga, maslac sadrži ekstrakt cvijeta nevena koji potpomaže regeneraciju stanica i potiče zarastanje rana i ožiljaka

Hidratantni serum 3u1 

Hidratantni serum 3u1 namijenjen je hidrataciji, jačanju i zaštiti kože, a nanosi se nakon čišćenja lica. Kreiran je na način da odgovara svim tipovima kože, od masne i mješovite, do suhe i zrele, sklone nepravilnostima i mladenačke. Sadrži visokoučinkovite aktivne supstance koje djeluju u sinergiji, a formuliran je tako da ne sadrži sintetske mirise, boje, ulja, emulgatore niti dodane parabene pa je savršen za sve uzraste.  

Serum za njegu kože 

Ovaj serum namijenjen je intenzivnoj njezi kože, a kao i hidratantni serum 3u1, odgovara svim tipovima kože i uzrastima. Sastavljen je od više vrsta hranjivih visokokvalitetnih hladno prešanih ulja i uljnih komponenata kao što su macerat smilja, ulje ploda divlje ruže i skvalana iz maslinovog ulja.  

Neovisno odlučite li se za cijeli paket ili samo jedan proizvod, bit ćete očarani svojstvima i širokom primjenom svakog od njih. Pobrinite se za svoje lice i tijelo uz prirodne ekstrakte i provjerene sastojke koje donosi Hvaroma.

Cijeli asortiman i detaljnije o proizvodima možete pronaći na internet stranici www.hvaroma.com - počastite sebe ili darujte bližnje! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume