Obavijesti

Promo sadržaj

Privremeni ili kronični problemi s impotencijom?

Privremeni ili kronični problemi s impotencijom?
3

Žene žele seks isto kao muškarci. Ako ga ne dobiju, postaju frustrirane i razočarane u partnera. Ali, to je već prošlost: otkriće stručnjaka iz Houstona pruža muškarcima čelične i duge (čak do 45 minuta) erekcije

- To je bio trenutak! Prvi put poslije dugo vremena osjetio sam divlju požudu - bez slika, predigre ili bilo čega drugog. Okrenuo sam se prema svojoj ženi i već je bila tu: najveća, najjača erekcija posljednjih godina. Vodili smo ljubav kao ludi! - ovako svoje iskustvo opisuje Ivan (54 g.) koji je isprobao nov tretman iz SAD-a. Ipak, prije toga on i mnogi drugi muškarci nisu imali lak život...

Epidemija impotencije

Nažalost - prema najnovijim statistikama gotovo 67% muškaraca pati od privremenih ili kroničnih problema s erekcijom. Stručnjaci Svjetske Zdravstvene Organizacije (WHO) govore jednostavno o epidemiji impotencije. Da stvar bude još gora, problemi s erekcijom pogađaju ne samo muškarce iznad 40. godine života, nego također 30-, pa čak i 20-godišnjake. Za sve su krivi brz tempo života, loša prehrana, niska razina testosterona u krvi i... nedostatak najnovijeg stručnog znanja.

Jer, kako pokazuju najnovija ispitivanja, muke s erekcijom uopće ne moraju označavati odustajanje od zadovoljavajućeg erotskog života. Postoji način za vraćanje snažnih i čvrstih erekcija - bez uporabe kemije ili skalpela. Kao nada u pobjeđivanje problema u seksu pokazalo se otkriće stručnjaka iz Houstona (SAD) koje vraća penisu 100-postotnu funkcionalnost, odnosno snažne i duge erekcije. Dodatno povećava požudu i funkcionalnost što se odražava na dulji seks i intenzivnije ejakulacije. Koji sastojci daju ovakve učinke?

Mješavina 9 sastojaka

Radi se o specijalnoj mješavini 9 biljaka, vitamina i aminokiselina koje su prvi put iskorištene u jednom preparatu. - Svaka ova tvar nalazi se u svakodnevnoj prehrani, ali unošenje svih do sada nije bilo moguće. Mi smo ipak uspjeli i stvorili smo inovativni gel za erekciju koji vraća muškarcima užitak u seksu - objašnjava prof. Mark McAlister, direktor kliničkog centra u Houstonu. 

Glavni sastojci novog gela su: ekstrakt guarane, ekstrakt velikog čička i cink. To su potpuno prirodne i sigurne tvari koje radikalno povećavaju proizvodnju dušikovog oksida u organizmu. Zahvaljujući tome se krvne žile šire, a to znači da više krvi dopire do kavernoznih tijela u penisu. A to izaziva snažne i dugotrajne erekcije. „Ovaj gel je kao pumpa koja silovito pumpa krv u penis” - slikovito komentira jedan od njegovih tvoraca.

Iskoristite posebnu ponudu

Preparat stručnjaka iz Houstona je vrlo brzo postao popularan među muškarcima u Sjedinjenim Državama, Francuskoj i Njemačkoj. Dobio je pozitivne recenzije od strane stručnjaka. Prošao je rigorozna klinička ispitivanja koja su potvrdila njegovu učinkovitost, ali i sigurnost za organizam.
Tretman debitira u Hrvatskoj i zato ga možete dobiti s posebnim sniženjem za učlanjenje u klub za popust. Kliknite na poveznicu ispod i saznajte više o gelu i njegovom djelovanju. Uvjerite se da već za trenutak možete pružiti sebi i partnerici ogromni užitak u seksu.

DA, želim imati snažne i duge erekcije uz pomoć novog preparata 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti