Obavijesti

Promo sadržaj

Pro Plan FortiFlora – probiotici za zdravlje ljubimaca

Pro Plan FortiFlora – probiotici za zdravlje ljubimaca
1

PRO PLAN Veterinary Diets FortiFlora je jedinstvena dopunska hrana za pse i mačke s probiotikom, a koja dokazano podržava imunološki sustav i pomaže uravnotežiti crijevnu mikrofloru

PURINA je početkom siječnja obogatila svoj asortiman hrane za kućne ljubimce s još jednom inovacijom – PRO PLAN Veterinary Diets FortiFlora je jedinstvena dopunska hrana za pse i mačke s probiotikom, a koja dokazano podržava imunološki sustav i pomaže uravnotežiti crijevnu mikrofloru. PRO PLAN FortiFlora se preporuča kod probavnih smetnji, u stresnim situacijama i nakon antibiotske terapije mačaka i pasa.

Važnost probiotika u prehrani već je dugo aktualna tema, a svakim danom sve je veći broj znanstvenih dokaza o njihovoj dobrobiti. Probiotici su žive korisne bakterije koje potiču zdravlje probavnog sustava, ali prije svega podržavaju snažne imunološke funkcije. Baš kao i ljudima, balans bakterija u crijevima donosi brojne zdravstvene koristi i našim psima i mačkama.

Crijevna mikroflora ljubimaca, baš kao i naša, narušava se pod utjecajem nepravilne prehrane, aditiva, konzervansa, svakodnevnog stresa ili antibiotika. PRO PLAN FortiFlora idealna je za sve uzraste pasa i mačaka pogotovo kod probavnih smetnji, nadutosti, za vrijeme putovanja ili selidbe, izložbi ili hospitalizacije.

Osim što je učinkovita, PRO PLAN FortiFlora je iznimno ukusna pa potiče apetit i kod najizbirljivijih kućnih ljubimaca te je dovoljno jednom dnevno posipati sadržaj vrećice na uobičajenu suhu ili mokru hranu vašeg ljubimca, neovisno o njegovoj veličini i težini.

Dopunska hrana s probiotikom korisna je i prilikom odvikavanja od majčinog mlijeka kod štenaca i mačića te je preporuka proizvod koristiti nakon navršena tri tjedna starosti ljubimca.

PRO PLAN FortiFlora može se kupiti u specijaliziranim prodavaonicama za kućne ljubimce i veterinarskim klinikama.

Više informacija možete potražiti na Facebook stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini