Obavijesti

Promo sadržaj

Proljetni praznici su zabavniji uz MiniPolis dječji kamp i bogat uskrsni program!

Proljetni praznici su zabavniji uz MiniPolis dječji kamp i bogat uskrsni program!
5

Tijekom školskih praznika, od 1. do 5. travnja, u prvom dječjem gradu će se održati 5-dnevni proljetni kamp sa školom kartinga, a šareni Uskrs u MiniPolisu kreće već u četvrtak, 28. ožujka.

Kako bi vaši mališani imali priliku provesti kvalitetno i sadržajno slobodno vrijeme, u MiniPolisu je osmišljen program koji će im ove proljetne praznike učiniti najboljim do sada.  

Već u četvrtak, 28. ožujka u prvi dječji grad dolazi uskrsni zeko kako bi zabavio sve malene posjetitelje, ali i podijelio prve poklone. Pravo šarenilo će tek uslijediti, jer sve malene posjetitelje očekuju brojne kreativne uskrsne radionice i zabavne aktivnosti.  

Za sve roditelje koji su u stisci s vremenom, zbog mnogih obaveza pred sami blagdan, u MiniPolisu je organiziran poludnevni i dnevni kamp - 28. i 29. ožujka koji uključuje sve uskrsne radionice, obroke i vođenje aktivnosti od strane stručnih animatora. Sve o programu i prijavi saznajte klikom na LINK

U tjednu nakon Uskrsa, od 1. do 5. travnja, mališani imaju priliku svoje slobodno vrijeme ispuniti zabavnim aktivnostima u 5-dnevnom Proljetnom kampu sa školom kartinga. Spojem novih znanja, igre i druženja djeca će se opustiti i „napuniti baterije“ za nove izazove nakon školskih praznika.  

Proljetni kamp u prvom dječjem gradu, uz cjelodnevne boravke s uključenim obrocima i vodstvom animatora, donosi i brojne zanimljive aktivnosti: 

  • 5-dnevnu školu kartingu 
  • mini golf 
  • izlet u konjički klub 
  • odlazak u Cinestar 
  • zabavno – edukativne radionice 
  • VR Space igre 
  • Disco Glow Party 
  • I još puuuno toga! 😊 

Kako bi djeci praznici bili što bolji i zanimljiviji, roditelji mogu odabrati različite pakete i sadržaj.  SPORTSKI paket u sebi sadrži školu kartinga, koja će se, kao outdoor aktivnost, održavati na karting stazi, na vanjskoj terasi MiniPolisa. Osim 5-dnevnih paketa (basic i sport), možete odabrati i one dnevne.  

Bez obzira na koji paket se odlučite, jedno je sigurno – mališanima će ovo biti uspomena zauvijek i najbolji praznici ikad!  

Požurite, jer broj prijava je ograničen. Sve detalje o programu možete pogledati na web stranici minipolis.hr, a sve aktualnosti u dječjem gradu pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Youtube ili LinkedIn.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.