Obavijesti

Promo sadržaj

Promijenite naviku ispijanja kave na jednostavan način

Promijenite naviku ispijanja kave na jednostavan način
10

Web-shop u kojem ćete pronaći sve moguće kapsule za svoj aparat za kavu Kako biste kod kuće imali kavu baš poput one iz omiljenog kafića, kapsule za svoj aparat za kavu, ne morate tražiti dalje od web shopa tvrtke Capsula

Kava, kava, kava… Pa malo čaja ili vruće čokolade, no ipak s naglaskom na omiljenom gorkom napitku. Capsula, odnosno La Boutique del Caffe već sedmu godinu posluje na hrvatskom tržištu, a ovdje možete pronaći različite vrste kapsula za uživanje u, pogađate – kavi.

Capsula je tvrtka koja mijenja naviku ispijanja kave u Hrvata i šire, kao prva i najveća specijalizirana trgovina za prodaju kave u kapsulama u regiji. Na njihovoj web stranici www.cialdissima-hrvatska.com i u dva dućana, La Boutique del Caffeu u Umagu i Zagrebu, mogu se kupiti originalne i kompatibilne kapsule renomiranih proizvođača – i to najpovoljnije na tržištu.

Na istom mjestu, uz kapsule, dostupan je i popratni materijal kao i sami aparati poznatih brandova visoke kvalitete. Nespresso, Lavazza, Dolce Gusto, illy, Tchibo… Samo su neki od brandova koji su ovdje pronašli svoj hrvatski dom.

Najbolja kava u Hrvatskoj vam tako nikada nije bila bliže – ne samo da je na korak od vašeg doma 365 dana u godini putem web shopa, nego i trenutno, na licu mjesta, u Umagu i Zagrebu. Oba Boutiquea sjajno su mjesto i za sve koji imaju nedoumice o pojedinim aparatima, budući da će ovdje dobiti stručne odgovore na sva svoja pitanja.

U ponudi su ujedno i čajevi i tople čokolade, kava od ječma, ginseng kava kao i  dodatna oprema za aparate poput stalaka za kapusle, filtera protiv kamenca, čašica, žličica i ostalog.

Ukratko, La Boutique del Caffe danas ima najkompletniju i najveću ponudu kapsula različitih proizvođača, uz najkvalitetnije aparate i podršku dostupnu 24 sata.

Svoju omiljenu kavu ili aparate možete naručiti online, telefonski i putem e-maila, a na adresu će vam biti isporučena unutar 1-3 radna dana.

Posjetiti ih možete i osobno ukoliko se nalazite u Umagu ili Zagrebu.

CAPSULA – La Boutique del Caffe Umag
52470 Umag, Pozioi 1f
Radno vrijeme: pon/pet 08:00-19:00
Sub 09:00-13:00

 

CAPSULA – La Boutique del Caffe Zagreb
10000 Zagreb, Vlaška 92
Radno vrijeme: pon/pet 08:00-20:00
sub 09:00-19:00

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve