Obavijesti

Promo sadržaj

Pronađite svoj dom uz povoljne uvjete subvencioniranih kredita OTP banke d.d.

Pronađite svoj dom uz povoljne uvjete subvencioniranih kredita OTP banke d.d.

Prateći potrebe svojih klijenata i kretanje tržišta, OTP banka d.d. nudi privlačnu i konkurentnu ponudu koja osim povoljnih kamatnih stopa za subvencionirane kredite, pruža i dodatne pogodnosti

Početak proljeća rezerviran je za novi krug prijava za subvencionirane stambene kredite Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), pa će tako i ovog ožujka brojne mlade obitelji i pojedinci krenuti u uzbudljiv pronalazak svog doma. OTP banka d.d. vam može pomoći da i vaš dom postane dio ove pozitivne priče od preko 17 tisuća kupljenih nekretnina od početka programa koje su postale dom iz snova njihovim vlasnicima diljem Hrvatske.

Zašto odabrati ponudu OTP banke d.d.?

Prateći potrebe svojih klijenata i kretanje tržišta, OTP banka d.d. nudi privlačnu i konkurentnu ponudu koja osim povoljnih kamatnih stopa za subvencionirane kredite, pruža i dodatne pogodnosti. 

OTP banka d.d. nudi različite kamatne stope ovisno o tome jeste li se odlučili za kredit u kunama ili u eurima. Za kredite u eurima banka nudi kamatnu stopu od 2,09 % koja je fiksna za prvih sedam godina otplate kredita, dok za preostali period otplate promjenjiva kamatna stopa iznosi 2,14 % (EKS 2,19 %). Ako vas pak zanima kredit u kunama, kod njega fiksna kamatna stopa za prvih sedam godina otplate iznosi 2,19 %, a po završetku perioda primjene fiksne kamatne stope ona iznosi 2,23 % (EKS 2,29 %).

Kao dodatne pogodnosti banka ne naplaćuje trošak procjene nekretnine, naknadu za obradu kredita ni naknadu za prijevremeni povrat kredita. Odlučite li se ugovoriti i policu osiguranja nekretnine možete ostvariti do 35 posto popusta. Iznos kredita može biti do 100 posto iznosa procijenjene vrijednosti nekretnine, uz rok otplate od 15 do 30 godina. Svim klijentima koji apliciraju za subvencionirani stambeni kredit u suradnji s APN-om, a koji ne uspiju dobiti subvenciju APN-a, nudi se odobravanje redovnog stambenog kredita po kamatnim uvjetima za subvencionirane stambene kredite.

Koji su uvjeti za odobravanje subvencioniranja kredita?

Zahtjev za subvencioniranje stambenog kredita može podnijeti svaki građanin Republike Hrvatske do 45 godina starosti. Uvjet je kreditna sposobnost prijavitelja, kao i to da u vlasništvu već nemaju kuću ili stan. Oni koji žele prodati svoju nekretninu radi kupnje većeg stana ili kupnje odnosno izgradnje kuće, također se mogu prijaviti za subvencioniranje stambenog kredita. Kredit će biti subvencioniran u prvih pet godina otplate, no rok subvencije se produžuje za dvije dodatne godine za svako novorođeno dijete za vrijeme trajanja subvencije odnosno za godinu za svako dijete do navršene 18 godine života.

Visina subvencije ovisi o indeksu razvijenosti mjesta u kojem se nekretnina nalazi te iznosi od 30 do 51 posto, a subvencionirat će iznosi do najviše 1.500 eura po m2, do najvišeg iznosa od 100 tisuća eura u kunskoj protuvrijednosti.

Put do subvencioniranih stambenih kredita i vašeg doma

Želite li sudjelovati u skorom APN-ovom programu nekoliko je važnih koraka za realizaciju kredita, prvi korak je pronaći svoj novi dom ili zemljište na kojem ćete ga izgraditi. Slijedi prikupljanje potrebne  dokumentacije navedene na internetskoj stranici APN-a, a potom se javite OTP banci d.d. kako biste realizirali svoj subvencionirani stambeni kredit. Naši bankari će vam rado pomoći svojim stručnim savjetima na ovom putu rješavanja vašeg stambenog pitanja i ostvarenja vašeg doma iz snova. Informirajte se detaljnije o subvencioniranim kreditima OTP banke d.d. i ugovorite sastanak kako bi vaša prijava bila kompletna i na vrijeme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...