Obavijesti

Promo sadržaj

Pronašli smo odgovor na sve vaše probleme sa zapošljavanjem

Pronašli smo odgovor na sve vaše probleme sa zapošljavanjem
2

Tema zapošljavanja nikad nije bila učestalija u svakodnevnim razgovorima, a mnogi se trude pronaći pravu metodu kako na brz i jednostavan način stati na kraj svim mukama vezanim uz zapošljavanje

Složit ćemo se da zapošljavanje u današnje vrijeme stvara mnoge probleme i osobama koje traže posao kao i poslodavcima, odnosno tvrtkama koje zapošljavaju radnu snagu. No, nadzire se kraj tome jer postoji platforma koja uspješno rješava probleme zapošljavanja u čak 11 zemalja. 

PickJobs, inovativna i pouzdana platforma i mobilna aplikacija, povezuje poslodavce i posloprimce u Hrvatskoj i drugih 10 zemalja, s ciljem olakšanog procesa zapošljavanja. Ističe se raznolikim opcijama koje su jednostavne za korištenje, a pomažu privatnim i poslovnim korisnicima olakšati proces zapošljavanja. 

Prvi u svijetu nude pretplatni model na tržištu zapošljavanja i mikro naplatu kako bi poslodavcima omogućili pristup premium značajkama i najkvalitetnijim profilima potencijalnih zaposlenika po pristupačnoj cijeni. Uz PickJobs, pronalazak kvalificirane radne snage je jednostavan i učinkovit,  a za cijenu jedne kave dnevno poslodavci mogu pronaći željene kandidate. Ažurna korisnička podrška i brza integracija čine ih idealnim partnerom za buduće zapošljavanje.  

Pouzdana platforma za zapošljavanje širi svoju ponudu s dvije ključne inicijative. Prvo je isticanje studentskih poslova kojim se omogućuje studentima da lako pronađu privremene i fleksibilne poslove, dok se istovremeno olakšava tvrtkama da pronađu kvalificirane i motivirane studente. 

Osim toga, PickJobs donosi još jedno značajno ažuriranje. Ubrzo će predstaviti nove funkcionalnosti za agencije za zapošljavanje. Agencije će moći otvoriti svoje profile na platformi i iskoristiti niz prednosti, uključujući inovativne alate, napredno pretraživanje, detaljne statistike i automatski prijevod na više jezika, a poslodavci će moći odabrati provjerenu i pouzdanu agenciju s kojom žele surađivati. 

Hrvatska se sve više pozicionira kao destinacija privlačna stranim radnicima. Tijekom protekle tri godine, zamjetan je porast potražnje za dozvolama za rad stranih radnika. Oni stižu uglavnom putem agencija i nude raznovrstan profil kvalifikacija, uključujući visoko kvalificirane i niskokvalificirane radnike. Najviše stranih radnika traži se u sektorima usluga, posebice turizma i ugostiteljstva, građevini, poljoprivredi i sezonskim poslovima. U 2023. godini, većina dozvola za boravak i rad izdana je državljanima Bosne i Hercegovine, Srbije, Nepala, Sjeverne Makedonije, Indije, Kosova i Filipina, s Bangladešom, Turskom i Albanijom na bliskom tragu. 

Prema predviđanjima iz PickJobs, trend zapošljavanja stranih radnika će se nastaviti širiti u budućnosti. Ključno je privući visoko kvalificiranu radnu snagu i prilagoditi je specifičnostima hrvatskog tržišta rada. 

Poslodavci koji planiraju zapošljavati strane radnike trebaju detaljno istražiti aspekte boravka i rada državljana trećih zemalja u Hrvatskoj kako bi se prilagodili ovom rastućem trendu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“
Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje