Obavijesti

Promo sadržaj

Provedite obiteljski vikend na jesenskoj priči u Gudovcu

Provedite obiteljski vikend na jesenskoj priči u Gudovcu
7

Prozujite Sajamskim prostorom kao pčelica, poslikajte se s kravicom, konjićem, kokom, kozom ili ovčicom, zasladite se s najboljim, tradicionalnim domaćim specijalitetima

Od 09. do 11. rujna na Sajamskom prostoru Gudovac održat će se najstarija sajamska manifestacija, 29. Jesenski međunarodni sajam koji će okupiti najvažnije poslovne subjekte u poljoprivredi, obrtništvu, gospodarstvu, ekologiji i ruralnom turizmu. 

Ove godine, osim tradicionalne Državne stočarske izložbe, 6. Petog elementa-Sajma grijanja i obnovljivih izvora energije te 5. Drvnog svijeta, po prvi puta održat će se i Sajam opreme za stočarstvo i Sajam OPG-ova i EKO proizvođača. 

Najveća i jedina Državna stočarska izložba 

Najatraktivniji dio Jesenskog sajma je Državna izložba stoke, koja se održava u organizaciji HAPIH-a, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede. Najveća je to izložba stoke na kojoj se osim konvencionalnih pasmina predstavljaju i hrvatske izvorne i zaštićene pasmine domaćih životinja. Stoga će posjetitelji imati priliku razgledati, upoznati se i poslikati s najkvalitetnijim grlima hrvatskih uzgajivača svih vrsta stoke. U zatvorenim i vanjskim prezentacijskim prostorima Bjelovarskog sajma predvodit će se i ocjenjivati grla, te nagraditi najbolja šampionska grla u svim kategorijama stoke. 

Atraktivne prezentacije na petom izdanju Drvnog svijeta 

U tri dana sajmovanja, proizvođači i distributeri strojeva i opreme za šumarstvo i obradu drveta, prezentirati će svoje proizvode i usluge posjetiteljima na otvorenim izložbenim prostorima Bjelovarskog sajma, odnosno demo poligonima. Koliko su prezentacije strojeva u radu popularne među posjetiteljima pokazuje i to kako svake godine velik broj posjetitelja s velikim oduševljenjem sudjeluje u istima. 

Bogata ponuda tradicionalnih domaćih eko proizvoda 

Po prvi puta ove godine, posjetitelji će dobiti priliku upoznati se s bogatstvom hrvatske poljoprivrede. Mali obiteljski poljoprivredni proizvođači, predstaviti će svoje tradicionalne, ali i inovativne proizvode, delicije, okuse, mirise, s kojima se sve više probijaju i na međunarodna tržišta. Ne propustite obići njihove štandove. Upoznajte se s njihovim proizvodima, te ih počastite kupnjom istih za svoje najdraže ili pak kao poklone za poslovne partnere. 

Češka Republika – zemlja partner ovogodišnjeg Jesenskog sajma 

Ne propustite upoznati se s bogatom češkom kulturom, raznovrsnim tradicionalnim češkim proizvodima i delicijama koje će predstaviti predstavnici Češke Republike kao partneri ovogodišnjeg Jesenskog sajma. Sklopite i nova prijateljstva te nove međunarodne poslovne suradnje.  

7
| Foto: Filip Kozina

Poslušajte brojna predavanja, sudjelujte u različitim prezentacijama i događanjima 

Program Sajma upotpunit će mnogobrojna stručna predavanja s aktualnim poljoprivrednim temama, atraktivne prezentacije rada raznih strojeva i alata. Na poligonu za konjičke aktivnosti, uzgajivači konja će provoditi različite aktivnosti te će prikazati što sve tijekom godine uvježbavaju, odnosno svoju spretnost i obučenost koju pokazuju diljem domovine i na tlu susjednih zemalja. Nastupi kulturno-umjetničkih društava uz tradicionalne pjesme, plesove i igre dodatno će „začiniti“ Jesensku priču.  

Dođite, provedite vikend i budite dio Jesenske priče u Gudovcu! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.