Provjerite listiće! SuperSport igrači odnijeli preko 16 milijuna kuna | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Provjerite listiće! SuperSport igrači odnijeli preko 16 milijuna kuna

Provjerite listiće!  SuperSport igrači odnijeli preko 16 milijuna kuna
2

Jeste li među dobitnicima jer smo podijelili preko 16 milijuna kuna?

Često se zna dogoditi da sportski dani donose “ponor favorita”, a jučerašnji dan obilježila je “dominacija favorita”.

Elitni rang Lige nacija tako je donio pobjede svih zvučnih favorita. Nizozemska je bez većih problema svladala reprezentaciju Bosne i Hercegovine, Italija je glatko svladala Poljsku, Belgija ranjenu Englesku, a Danci su u posljednjim minutama utakmice uspjeli svladati borbene Islanđane.

U drugom rangu Lige nacija također pobjede favorita. Slovaci su dobili Škote, Turska je svladala Rusiju, Wales susjede iz Irske, Česi Izraelce, a Austrijanci su u zadnjim trenutcima okrenuli Sjeverne Irce. Jedinu gostujuću pobjedu ostvarila je Finska koja je u velikom naletu, a u malom derbiju kola Mađarska i Srbija podijelili su bodove.

U drugim sportovima također nije bilo iznenađenja. Nadal je lakše od očekivanog svladao Rubleva, a Hamilton je nastavio svoju nevjerojatnu dominaciju u Formuli 1.

Upravo su zbog spomenute “dominacije favorita”, SuperSport igrači tijekom jučerašnjeg dana sveukupno imali čak preko 16 milijuna kuna dobitaka! Sve što je bilo potrebno za takvo nešto je sportsko znanje, SuperSport račun i malo sreće.

Dobici su igračima bili isplaćeni istog dana te iz managementa SuperSporta gorkoslatko naglašavaju da jedino kod njih igrači nikad neće čekati isplatu i čestitaju svima koji su svoje sportsko znanje unovčili.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Sports Mode EON TV-a privukao brojne nogometne obožavatelje tijekom nogometnog prvenstva
PROMO

Sports Mode EON TV-a privukao brojne nogometne obožavatelje tijekom nogometnog prvenstva

Posebnost opcije Sports Mode je u tome što svim sportskim obožavateljima i analitičarima omogućava detaljno praćenje statistike, poretke, analize te sve ostale ključne detalje natjecanja i to u realnom vremenu

Otvorene još jedne plodine u Poreču
PROMO

Otvorene još jedne plodine u Poreču

Istra je dobila još jedan moderan supermarket Plodina, otvoren u subotu u Žbandaju blizu Poreča. Treći je to supermarket Plodina u Poreču, a ukupno 138. u cijeloj Hrvatskoj.
Uz Mastercard ostvarite 25% povoljniji smještaj u urbanoj oazi Hotela Zonar Zagreb
PROMO

Uz Mastercard ostvarite 25% povoljniji smještaj u urbanoj oazi Hotela Zonar Zagreb

Popust vrijedi za smještaj u sobama i apartmanima Hotela Zonar do 29. studenog ove godinePopust vrijedi za smještaj u sobama i apartmanima Hotela Zonar do 29. studenog ove godine