Obavijesti

Promo sadržaj

Provodiš li ljeto u Zagrebu? Otputuj na besplatno kupanje!

Provodiš li ljeto u Zagrebu?  Otputuj na besplatno kupanje!
3

Arriva te vozi u brojne destinacije diljem jadranske obale, a možeš i skoknuti na jednodnevno kupanje u Crikvenicu, Novi Vinodolski, Malinsku ili Bašku

I ovo ljeto Arriva je za svoje putnike pripremila brojne svakodnevne sezonske polaske iz pravca Zagreba i kontinentalne Hrvatske prema atraktivnim odredištima u Istri, Kvarneru i Dalmaciji.

Iz Zagreba prema istarskim turističkim biserima Puli, Rovinju i Poreču nudi ti se i do 9 polazaka dnevno, do najpopularnijih kvarnerskih destinacija poput Crikvenice i Novog Vinodolskog na raspolaganju ti je i do 14 dnevnih polazaka, a tu su i brojni polasci prema Zadru, Splitu, Šibeniku i Trogiru.

Među sezonskim linijama velik je broj onih prema otocima Krku, Cresu Lošinju, Rabu, Pagu, Viru pa čak i onim najudaljenijim poput Brača i Korčule stoga slobodno pusti mašti na volju pri odabiru idealne destinacije za ovogodišnje ljetovanje.  A kako bi tamo stigao brzo, udobno i sigurno, samo trebaš posjetiti internetsku stranicu Arrive Hrvatska koju čine prijevoznici Autotrans, App i Panturist i kupiti autobusnu kartu online. 

Fill out my online form.


Vozni red Arrive Hrvatska koju čine prijevoznici Autotrans, App i Panturist možeš pronaći na web stranici www.arriva.com.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije