Obavijesti

Promo sadržaj

Prvi hrvatski trgovački lanac početkom rujna otvara veliki prodajni centar u Vinkovcima

Prvi hrvatski trgovački lanac početkom rujna otvara veliki prodajni centar u Vinkovcima

PEVEX d.d. se kontinuirano razvija i unapređuje, kako interno u razvoju poslovanja i zaposlenika tako i u eksternom tržišnom okruženju, čemu svjedoče pozitivni rezultati poslovanja te sudjelovanje u nizu projekata

Prvi hrvatski trgovački lanac prisutan je na tržištu od 1990. g., a danas s 2.000 zaposlenih posluje u 25 prodajna centra u 21 gradu diljem Hrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje te uređenje doma i vrta. Otvaranjem novog prodajnog centra u Vinkovcima, koji će se prostirati na gotovo 5.000 kvadratnih metara, broj prodajnih centara Pevexa popet će se na 26.

Vinkovčani će se zbog toga sigurno razveseliti jer je, zahvaljujući partnerskim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima te stalnim praćenjem trendova i potreba kupaca, u ponudi Pevexa preko 50.000 artikala. Kupcima u Vinkovcima će tako postati dostupna ponuda proizvoda iz 7 prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji.

- PEVEX d.d. se kontinuirano razvija i unapređuje, kako interno u razvoju poslovanja i zaposlenika tako i u eksternom tržišnom okruženju, čemu svjedoče pozitivni rezultati poslovanja te sudjelovanje u nizu projekata koji potiču društvenu odgovornost za doprinos u razvoju hrvatskog društva u cjelini. Posebno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da će, sukladno ranijim najavama, tvrtka PEVEX d.d. početkom rujna otvoriti svoj 26. prodajni centar u Vinkovcima, što je nastavak uspješnih ulaganja u sve županije diljem Republike Hrvatske - poručeno je iz tvrtke. Prodajni centar se nalazi na adresi: PEVEX Vinkovci Ulica H.D.  Genschera 135, 32100 Vinkovci, Hrvatska. 

Bit će smješten na gotovo 5.000 četvornih metara te će zaposliti ukupno 42 djelatnika koji će svojim radom i zalaganjem pridonijeti daljnjem stvaranju pozitivne slike tvrtke kao poželjnog i uspješnog poslodavca i poslovnog partnera.

- Nakon prošlogodišnjeg otvorenja našeg 25. centra u Vukovaru, zadovoljstvo mi je najaviti i otvorenje novog centra u Vinkovcima s kojim dobivamo još jedan suvremeno opremljen i uređen centar. On predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju u svim gradovima većim od 15.000 stanovnika. Od 1. rujna, kada predviđamo otvorenje, naši će Vinkovčani dobiti mjesto ugodne i uvijek povoljne kupnje, a četrdesetak zaposlenika kvalitetne uvjete rada, na što smo jako ponosni - izjavio je predsjednik Uprave tvrtke Pevex, Jurica Lovrinčević. 

Podsjetimo, Pevex d.d. je trenutno jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, a minimalna neto primanja zaposlenika u prodajnom centru Vinkovci iznosit će 5.000 kn.

Također, već početkom listopada, Pevex seli prodajni centar Slavonski Brod na novu i atraktivniju lokaciju (Naselje Slavonija II br.4 35000 Slavonski Brod). Preseljenje na novu lokaciju tretirati će se kao otvorenje novog prodajnog centra, a aktivnosti vezane uz preseljene će biti identične onima kao i kod otvaranja novog prodajnog centra.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.