Obavijesti

Promo sadržaj

Prvi modeli jesenske kolekcije Designer Outleta Croatia

Prvi modeli jesenske kolekcije Designer Outleta Croatia
10

Modni favoriti predstojeće sezone sniženi do 70%

Zakoračili smo u rujan u kojem nas očekuje više hladnijih i kišnih dana, a period pred nama donosi i određene promjene u odabiru garderobe. Možda najveći modni izazov predstavljaju upravo jesenske kombinacije jer još uvijek nismo spremni u potpunosti se odreći prozračnih ljetnih materijala, ali prognoza nam ne ide uvijek u prilog. Srećom, u Designer Outleta Croatia stigla je jesenska kolekcija poznatih modnih brendova koja donosi savršene jesenske komade snižene do 70%.

Dok je ljeti prirodno da odabiremo lepršave materijale i svijetlije tonove, s dolaskom jeseni u prvi plan dolaze nešto zagasitije nijanse. Jesenske kombinacije ipak mogu zadržati ljetne modne elemente. U prijelaznom razdoblju najčešće se odijevamo slojevito, lagane košulje i svevremenske traperice i tenisice ili haljine iz ljetnog ormara uz koje uvijek imamo pri ruci tanki pulover ili baloner.

Muški outfiti za prijelazno razdoblje mijenjaju ljetne bermude dugim, no i dalje laganim hlačama ili trapericama, s kojima je uvijek lako upariti klasičnu ili trendi varijantu košulje. Naravno, ono što muškarcima prvo pada pod ruku kad zahladi najčešće su trenirke i tenisice koje su zbog svoje udobnosti i praktičnosti dio svakog jesenskog ormara.

Najnovija kolekcija Designer Outleta Croatia na police donosi najpoželjnije sezonske komade poznatih svjetskih brendova. Adidas, Armani Exchange, XYZ, Guess, Pepe Jeans, Europa 92, Five Star Fashion, Gant, Retro Jeans i Barbolini samo su neki iz ponude više od 100 fashion i lifestyle brendova među kojima možete pronaći it komade za nadolazeću jesen.

Ovog mjeseca Designer Outlet Croatia priprema Mrak četvrtak iznimno u prvom tjednu rujna. 3.9. u modnom gradiću na otvorenom očekuju vas dodatni popusti na već snižene outlet cijene kako bi na vrijeme opremili vaše najmlađe za povratak u školske klupe i uhvatili posljednje komade Back to School kolekcije.

Najpoželjnije jesenske trendove i sve iz Mrak četvrtak ponude potražite u Designer Outletu Croatia i na https://www.designeroutletcroatia.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.